Şimdi Ara

Oyun klasörünü upload edebilecek olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşk 1 haftadır oyuna giremiyorum. Sorunum ile başlık açtım ama yardımcı olan olamadı.

Başlık:
    https://forum.donanimhaber.com/oyun-ekrani-yuklenmiyor--133587343

Tek bi çare kaldı o da oyunu çalışır durumda olan bi arkadaşın LoL klasörünü upload edip, paylaşması?

Bunu yapabilecek biri var mıdır?

Çok mutlu edersiniz beni eğer oyunu yükleyebilir, ya da yüklenmiş bi link paylaşırsanız.

Cevaplarınızı bekliyorum.

• Kardeşim bunu yapmak zor upload etmek 15 gblık oyunu sana önerim bilgisayara güncelleme felan yapmış olabilir misin bi düşün bakalım sistemi geri yükleme yap hem oyunu baştan yükledim diyorsun biz atsakta gene giremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Kardeşim bunu yapmak zor upload etmek 15 gblık oyunu sana önerim bilgisayara güncelleme felan yapmış olabilir misin bi düşün bakalım sistemi geri yükleme yap hem oyunu baştan yükledim diyorsun biz atsakta gene giremezsin
    Windows 10 kullanıyorum haliylen sürekli güncelleme yapıyor. Bu olay LoL'un son patchinden sonra oldu, hiçbi şekilde giremiyorum oyuna.

Sistem geri yükleme de sadece 3 gün önceye kadar var. Oyunu 5 gündür oynuyamıyorum.

Tıkandım kaldım.
  • eskiden oyun dosyalarından bir şeyleri silince bu patch hataları falan düzeliyordu. ondan sonra client değişti falan ama ise yarayabilir yine de. şöyle bir şey buldum arayınca dene istersen

-C:\Riot Games\League of Legends\RADS dizinini açın.

-"solutions" dosyasını yedekledikten sonra silin.

-"Temp" dosyasının içindeki her şeyi silin.

-League of Legends dosyasına dönün.

-lol.launcher.admin'e sağ tıklayın, özelliklere tıklayın, uyumluluğa tıklayın, uyumluluğu Windows 95 olarak ayarlayın.

-Launcher'ı tekrar açın, patch atacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmic Blues

eskiden oyun dosyalarından bir şeyleri silince bu patch hataları falan düzeliyordu. ondan sonra client değişti falan ama ise yarayabilir yine de. şöyle bir şey buldum arayınca dene istersen

-C:\Riot Games\League of Legends\RADS dizinini açın.

-"solutions" dosyasını yedekledikten sonra silin.

-"Temp" dosyasının içindeki her şeyi silin.

-League of Legends dosyasına dönün.

-lol.launcher.admin'e sağ tıklayın, özelliklere tıklayın, uyumluluğa tıklayın, uyumluluğu Windows 95 olarak ayarlayın.

-Launcher'ı tekrar açın, patch atacaktır.
    Patch atmada bi sıkıntı yok ama oyuna girmiyor. Yine de denedim yazdığını, olmadı.

İnan herşeyi denedim nette yazan ama olmuyor. Formatta atmak istemiyorum ama son oraya doğru gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.