Şimdi Ara

OYUN LAPTOP U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alacagim laptop tamamen oyun amaçlı. 2500 lira limitim var max 2650 olur. Kesinlikle 17 inç olmalı bütün tavsiyelere açığım yardimiizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anil0661 A kullanıcısına yanıt
    http://www.toshiba-turkey.com/laptops/satellite/satellite-m50-a/ 15.6'' AMA TAŞ GİBİDİR

• Arkadaş bence 17 inç alma en fazla 15.6 al git bir teknoloji bak 17 inç oyun laptoplarına masaüstü gibi tuğla gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: anil0661

Alacagim laptop tamamen oyun amaçlı. 2500 lira limitim var max 2650 olur. Kesinlikle 17 inç olmalı bütün tavsiyelere açığım yardimiizi bekliyorum...

oyun için alacaksanız bu ürünü öneririm
    http://www.sadecenotebook.com/msi-ge60-2oe-295xtr-notebook-pmu312840
  • Victor w 770 alacağım çünkü hem 17 inç hemde i7 GTX 760 m ekran kartı falan kasası da gayet iyi. Acer çok düşük kalıyor Toshiba 64 bit. Abra A7 gayet iyi fakat fiyati uymuyor msi çok iyi fakat i5 ve darbogaz

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Arkadaş bence 17 inç alma en fazla 15.6 al git bir teknoloji bak 17 inç oyun laptoplarına masaüstü gibi tuğla gibi

Hic de tuğla gibi değil bu gün acer v3 772 g te baktım çok da güzeldi yani zavklere gore değişir yani kimsenin zevkine karisma

• Oyun diyorsunuz oyun dediğiniz büyük ekranda oynanir

W770 imiz stoklarımızda kalmadi maalesef. Yeni gelecek 8 serisi urunlerden alabilirsiniz ama su anda kesin fiyatlar belli değil :( Muhtemelen 2800TL civarında olabilir.
    Bilginize
  • Ne zaman gekir stoklara 2800 cok zorlayip verebilirim

Açıkçası 45-60 günü bulur stoklara gelmesi.
  • butcene gore onerim 15.6 alman 17 ler biraz dha pahali olur monster abra a5 serisinde o fiyata cok guzel laptoplar var

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91817241

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.