Şimdi Ara

oyun oynamak için ekran kartı önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirtiğim gibi oyun oynamak için bir ekran kartı arıyorum ama donanımlardan pek anlamadığım için en iyisi hangisidir bilemiyorum şuan nvidia geforce gt730 kullanıyorum ama oyun oynamak için yeterli bir ekran kartı değil galiba ac:unity'i açtığım zaman daha menüdeyken 3 fps alıyorum bazı programlar sayesindede oyun içi fps 15 e çıkıyor beni 1-1.5 sene idare edebilecek bir ekran kartı varmıdır? şimdiden teşekkürler
     oyun oynamak için ekran kartı önerirmisiniz?

• Psu ve butce belirtmen gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu ve butce de belirtmen gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeco15 kullanıcısına yanıt
    Butce uygunsa Geforce gtx 750 ti yetmezse duz 750 de olabilir.

Aksi taktirde psu ve ekran karti ayri ayri degismek zorunda...

Montaji da vatana kasayi kucaklayip giderseniz yaptirabilirsiniz gibi geliyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt730 u çalıştıran psu gtx750ti yi çalıştırır,hani psu vb uğraşamam,bilmiyorum falan dersen üstteki mesajdaki gtx750ti önerisi uygun..
  • Psu falan nedir gercekten bilmiyorum butce derseniz 700 falan olabilir ama yeni sistem bir kasa toplayabilirim eger toplarsam ne onerirsiniz butce 2500-2700 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeco15 -- 2 Mart 2015; 0:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çeco15

Psu falan nedir gercekten bilmiyorum butce derseniz 700 falan olabilir ama yeni sistem bir kasa toplayabilirim eger toplarsam ne onerirsiniz butce 2500-2700 falan

750ti strix düşünebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=36jt6dQCl2E
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumdan Gtx 770 ya da R9 280x= ~550TL, yine forumdan 600-650w guc kaynagi ~150TL, hayirli olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.