Şimdi Ara

oyun oynamayı bırkamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• direk bırakırsan olmaz tabi.giderek azalt böylece oyuna bağımlılığın giderek azalır.hergün bir önceki günden yarım saat daha az oyna.o zaman olur
  • günde 18 saat oynadigimi düşünürsek günde 1 saat azaltsam 18 gün sora birakirim ama olmicak galiba
  • muahah ben nasıl bıraktım valla gerçi arada açıp küçük flash oyunlar oynuyorum ama saymayın onu cod2 nasıl tütüyor biliyormusunuz üniversiteye kazanana kadar oyun yok
  • birden bire bırakma zaten. önce azalt sonra kitap okumaya başla. bu arada bir tane klavye al kitap okurken o da elinin altında bulunsun. gayrı ihtiyari olarak tuşlarına bas. oyundan kurtul klavye tiryakisi olarak devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

muahah ben nasıl bıraktım valla gerçi arada açıp küçük flash oyunlar oynuyorum ama saymayın onu cod2 nasıl tütüyor biliyormusunuz üniversiteye kazanana kadar oyun yok

Nedense ben de üniversiteye hazırlanırken doyasıya cod2 oynardım, üniversiteyi kazanınca birden hevesim gitti artık oynamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

muahah ben nasıl bıraktım valla gerçi arada açıp küçük flash oyunlar oynuyorum ama saymayın onu cod2 nasıl tütüyor biliyormusunuz üniversiteye kazanana kadar oyun yok

Nedense ben de üniversiteye hazırlanırken doyasıya cod2 oynardım, üniversiteyi kazanınca birden hevesim gitti artık oynamıyorum.

hiç dürtme kurmayacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

gözün açılmıştır

annadın sen annadın

• quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

quote:

quote:

gözün açılmıştır

annadın sen annadın

Şehir faktörü.

• quote:

Orjinalden alıntı: acitmiyicam

denedim olmuyor off offffff

Bilgisayarı kaldır evden, işyerinde oyun varsa sil, cafedende oturma makina başına. git sahilde tur et martıları izle düzelirsin. Düzelmezsen, düzelmek istemiyor, bizi oyalıyorsun demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.