Şimdi Ara

Oyun oynarken bildirimleri kapatma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler eski kullandığım samsung s7 de aşırı aradığım bir özellik var. Game launcher diye bir uygulama vardı oyuna girdiğimde bu program ile oyun oynarken gelen arama msj vs. bildirimlerini kapatabiliyordum yani ben oyun oynarken beni birisi aradığında oyun ekranında en üstte ufak bir şekilde yeşil çerçeve içerisinde arayan kişinin ismi yanıp sönüyordu veya msj geldiğinde ufak msj simgesi çıkıyordu kesinlikle oyunumu yarıda bölmüyordu iphone da ise mobile legens oynuyorum oyun esnasında birisi aradığında direk arama ekranına geçiyor anında meşgule atsam bile oyunda internet bağlantısı kopuyor msj geldiğinde ekranın yarısını bildirim kaplıyor vs. deli olmaya başladım sırf bu yüzden geri samsung a geçicem o derece kıl oldum herhangi bir 3.parti uygulama ile yapamazmıyız bunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar --> Rahatsız Etme --> En aşağıda Her zaman olmalı onu işaretleyip Rahatsız Etme'yi etkinleştirirsen sorunun çözülür sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    onuda denedim bildirimler engelleniyor arama geldiğinde oda engelleniyor ama oyun online oyun olduğu için bağlantı kopuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cartmen kullanıcısına yanıt
    O sorun operator kaynakli olabilir. Ben de kendi telefonumun intenetini paylasip online oyunlara giriyorum, (cok arayanim olmadigi icin rahatsiz etme modunu acmam) arama geldiginde 4.5g birden 3g dusuyor ve oyunda ya lag oluyor yada sizin gibi oyundan kopuyorum. Sizinki bilgisayar olmasa bile yine mobil internet uzerinden oynadiginiz icin bu 4.5g den 3g dusme mevzusu yuzunden oyununuz da baglantiyi kaybediyor olabilirsiniz. Care olarak wifi bulmaya bakin yada -sacma olacak ama- arama gelmeyecek zamanlarda oynamaya calisin.

Konu disi tavsiye olarak, Mobilde MOBA tarzi oyun seviyorsaniz bir an once kiytirik Mobile Legends, Arena of Valor tarzi oyunlardan siyrilip Vainglory adli 1 Numarali Mobil MOBA oyununa baslamanizi tavsiye ederim. Grafik olarak, guncelleme olarak, karakter ozgunlugu olarak bana kalirsa hepsinden onde. Profesyonel takimlarin katildigi e-sport turnuvalari bile var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.