Şimdi Ara

Oyun Oynarken bilgisayar donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle.Bnm sorunum bilgisayarı ilk aldığım zaman bir sorun yoktu oyun cok rahat oynuyordum.4-5 ay sonra yani şimdi ise oyuna girerken önce değişik şekiller çıkıyor sonra ise donuyor oyun.15 sanıye sonra görev yönetcisi gelıyor sonra tekrar gırıorum 2 dakıka sonra aynı sorun yine donuyor.Nedeni ne olabılır

Donanım özellikleri:4 Gb ram
    Geforce 9800Gt
    AMD 4 çekirdek

Donanımlarla aram pek iyi degil not Yazılışlarında belki eksiklık olabılır şimdiden tşkler

• format atabiliyorsan bi format dene ekran kartında ısınıyor olabilir
  • Adaşım benmde adım anılcan :).2 kere attım yok olmuyor.Acaba ekran kartı tam yerine oturmamış olabilirmi ?
  • hocam ekran kartın yerine oturmasa hiç görüntü almaman lazım masaüstünde aynı sorun meydana geliyor mu? bilgisayarının ısı değerleri nasıl belkide erkran karın çok sınıyor ve performans kaybı yaşıyorsun belki power supply ile ilgili bir sıkıntı var olasılık çok imkanın varsa kartı başka bir makinede denemeni tavsiye ederim
  • Dostum donma olayını ekran kartından yapar oturmamayla pek alakası yoktur oyun kasıyo olabilir ya da ısınıyordur bir fanına baktır ekran kartının
  • Yok sadece oyuna girerken dostum.Yoksa normal canavar bi bilgisayar :S
  • eğer sadece oyuna girdiğinde yapıyorsa yani cpu ve ekran kartının kullanımının yüksek olduğu zamanlarda donuyorsa muhtemelen sorun "toz"dur.biraz donanım la oynamışlığın varsa işlemciyi sök ve temizle.zamanla fanın altında oluşan toz kalıbı fanın soğukluğu işlemciye ulaştırmasını engelliyor.2. bir ihtimal ise powersupply'ın fanının çalışmıyor olması gerçi böyle bir durum varsa çok ısındığından genelde reset atar donmaz ama ihtimal dahilinde bakmanda yarar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tşkler deniycem :):)
  • Aynı sorun bndede var, Ne Oyun oynarsam oynuyim Facebook'tan Farmville oynarken bile donuyr reset atmak zorunda kalıryorum.önceden 30 dk da bir olurdu şimdi 5 dk da bir oluyor.ekran kartından diye düşünüyorum.kafayı yicem lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.