Şimdi Ara

oyun oynarken ekran donuyo monitör kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar başlıkta dedigim gibi oyun açıyorum 20 dk falan oynuyom sora ekran donuyor ve monitür kapanıyor bu sorun sadece oyun oynarken oluyor masaüstünde böle bi sorunla karşılaşmadım bi yardım edin lütfen yoksa pc elimde kalacak

• monitör bir süre sonra açılıp kaldığın yerden devam edebiliyormusun? bilgisayar kendi kendine reset atıyor mu? tekrar ekranın geri gelmesi için bilgisayara sen mi reset atıyorsun? sorununu detaylı bşr şekilde anlatırsan iyi olur.

ilk aklıma gelen ekran kartının aşırı ısınması oldu... eğer öyleyse ekran kartının fanının çalışıp çalışmadığını kontrol et. çalışıyorsa soğutucusu tozlanmış olabilir onu temizleyip tekrar dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

monitör bir süre sonra açılıp kaldığın yerden devam edebiliyormusun? bilgisayar kendi kendine reset atıyor mu? tekrar ekranın geri gelmesi için bilgisayara sen mi reset atıyorsun? sorununu detaylı bşr şekilde anlatırsan iyi olur.

ilk aklıma gelen ekran kartının aşırı ısınması oldu... eğer öyleyse ekran kartının fanının çalışıp çalışmadığını kontrol et. çalışıyorsa soğutucusu tozlanmış olabilir onu temizleyip tekrar dene.

hocam ekran donuyor görüntü gelmiyor yani ben reset atıyom
  • Şu aralar herkesin sorunu ısınma
  • eğer sadece oyunlarda bu oluyorsa muhtemelen ekran kartınla ilgili sorun.. yukarıda yazdığım yöntemleri dene bir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

eğer sadece oyunlarda bu oluyorsa muhtemelen ekran kartınla ilgili sorun.. yukarıda yazdığım yöntemleri dene bir...

ekran kartının fanı dönüyor fanı çıkarıp tozunu aldım işlemci fanını da söktümtozunu aldım ama hala aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    PC Oyunda kapanıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.