Şimdi Ara

oyun oynarken, internetden film izlerken bilgisayar kitlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başıma öğle bir sorun geldi ki içinden çıkamadım. ağustos ayında yeni asus gtx 650 ti ekran kartı aldım. herşey gayet iyi çalışıyor aradan 2-4 hafta geçtikden sonra oyun oynarken bilgisayar kitlendi. ekran donup kaldı. oyunun adı da ets 2 dir. Neyse ara ara sorun aynı şekilde devam etti. sonra bilgisayara temiz format çektik hardiski sıfırladık komple. formatdan sonra herşey normal sıkıntı yoktu. sonra bun aylarda oyunu tekrar kurdum oynamaya başladım yine aynı sıkıntıları verdi ve bu sefer artık internetden film izlrken aşırı sekilde kilitlenmeye donmaya başladı. sorunu donanımsal uyuşmazlık zannederek ekran kartını söktüm bu sefer yapmayacak dedim ama bu seferde geçersiz mod tavsiye edilen mod 1920x1080 60hz da kullanın diye monitorda yazılar çıktı sonra 3 defa bluscreen hatası verdi. sonra anakartın üzerindeki onboard ekran kartını elimle değirdiğimde elimi yakar derecesinde sıcaktı. acaba diyorum bilgisayarımın ısıları normalden fazla mı ki. anakart işlemci pert mi oldu dersiniz.

1. resimde ki ısı derecelerim film izlerken aldım.
    2 resimdeki de filmi kapattıkdan sonraki ısılarım yani bilgisayar masaustunde bostayken

anakart :Asus P5G41T-M LX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
    Asus GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    RS-460 ELITE POWER 460W GÜÇ KAYNAĞI
    işlemci : İntel(R) Corel(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.33 GHz
    Yüklü bellek (RAM): 2.00 GB
    Sistem türü : 32 bit
    işletim sistemi : windows 7 ultımate
    derecelendirme : 5.5 windows deneyim dizini bunlardır
     oyun oynarken, internetden film izlerken bilgisayar kitlenme oyun oynarken, internetden film izlerken bilgisayar kitlenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKDENİZ031988 -- 16 Kasım 2014; 23:39:58 >

• Sistem toplama galiba.. bilgisayarımın ısıları normalden fazla mı ki anakart işlemci pert mi oldu dersiniz demişsin Elbette işlemci epey bir ısınıyor. İlk önce buna bir çözüm bulmalısın işlemci fanını ve macunu kontrol et , ayrıca ekran kartını da.. Bence güzelce bi parçala makinayı. Fanları kontrol et , sonra sağlam bir şekilde topla. İşlemi ya da kartta hasar olsa makina açılmaz.. Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

Sistem toplama galiba.. bilgisayarımın ısıları normalden fazla mı ki anakart işlemci pert mi oldu dersiniz demişsin Elbette işlemci epey bir ısınıyor. İlk önce buna bir çözüm bulmalısın işlemci fanını ve macunu kontrol et , ayrıca ekran kartını da.. Bence güzelce bi parçala makinayı. Fanları kontrol et , sonra sağlam bir şekilde topla. İşlemi ya da kartta hasar olsa makina açılmaz.. Kolay gelsin..

TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ KARDES,İM BİLGİLERİN İÇİN. SİSTEMİ KOMPLE DEĞİŞTİRDİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.