Şimdi Ara

Oyun Oynarken kilitlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın özellikleri:

Asus GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    RS-460 ELITE POWER 460W GÜÇ KAYNAĞI
    işlemci : İntel(R) Corel(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.33 GHz
    Yüklü bellek (RAM): 2.00 GB
    Sistem türü : 32 bit
    işletim sistemi : windows 7 ultımate
    derecelendirme : 5.5 windows deneyim dizini bunlardır

Şimdi ben ets2 oyunun 1.12.1 version sürümünü oynuyorum oynuyorum bilgisayarda. Gündüz saatlerce oynadım sorun yoktu. Akşam 19:00 dan sonra 2 defa elektrikler gitti 20 dakika sonra geldi. Sonra bilgisayarımı açtım oyunu oynamaya başladım ama 10 dakika sonra oyunda kilitlenmeye başladı ve sadece oyundaki ses geliyor. reset yapınca bilgisayar başlamıyor power da koruma olduğu için. elektriği direk kesiyorum 5 dakika bekledikdeb sonra açtım bilgisayarı windows deneyim dizini yapayım dedim yaparken kilitlendi. Tekrar kapatıp açtım yine dedenedim yine windows deneyim dizini ve bu sefer yaptı. ama oyun esnasında kilitlenmeye başladı. acaba diyorum ekran kartı mı bişeyler oldu. ekran kartındaki fan1 speed hızı otomatik ayarında iken yüzde 40 demişti
    . şuan yüzde 18

• bilgisayarımda normal işlem yapıyordum. yine aynısı oldu. kapattım açtım oyuna irdim sonra mavi ekran hatası verdi ve mavi ekranda takılı kaldı
  • Büyük ihtimalle anakartın uçmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1kalite34 -- 1 Eylül 2014; 11:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

Fanları temizle

Forum gereksiz mesajlarınla dolu. Faydalı ve yardımcı olabileceğin konularda bilgi paylaşımında bulunalım . İnsanları yanlış yönlendirmeyelim .

Kardeş senin sorununa gelince elektrik kesintisi sonucunda psu da ekran kartı da anakartta zarar görmüş olabilir. pc yi açtığında yada herhangi bir zamanda değişik bip sesleri geliyormu uzun kısa vs .

artı ekran kartının fan hızına hangi program vasıtasıyla bakıyorsun ?

birde sorun donanımsal değil yazılımsal olabilir . oda şundan kaynaklanır oyunun düzgün kapanmadığı için bazı dosyalar zarar görmüş olablir. oyunu tekrar crack leyip oynamayı dene

birde ısılarını bir kontrol edermisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: andac_bagtir

quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

Fanları temizle

Forum gereksiz mesajlarınla dolu. Faydalı ve yardımcı olabileceğin konularda bilgi paylaşımında bulunalım . İnsanları yanlış yönlendirmeyelim .

Kardeş senin sorununa gelince elektrik kesintisi sonucunda psu da ekran kartı da anakartta zarar görmüş olabilir. pc yi açtığında yada herhangi bir zamanda değişik bip sesleri geliyormu uzun kısa vs .

artı ekran kartının fan hızına hangi program vasıtasıyla bakıyorsun ?

birde sorun donanımsal değil yazılımsal olabilir . oda şundan kaynaklanır oyunun düzgün kapanmadığı için bazı dosyalar zarar görmüş olablir. oyunu tekrar crack leyip oynamayı dene

birde ısılarını bir kontrol edermisin ?

merhaba arkadaşım

kullandığım power koruma özellikleri:
    Yüksek Güç (OPP)
    Yüksek Akım (OCP)
    Gerilim (OVP/UVP)
    Kısa Devre (SCP)

elektrik kesintisi aniden gidip gelmedi. 2 defa gitti 10 dakika sonra geldi. bazı alanlarda ise 3 defa aniden gidip gelmeler olmuş. öğrendim kadarıyla. ekran ve ana kartlarım zarar görse bilgisayarı açtırmaz ve her açılışında hatayı verir. bilgisayar başlatılması yada kapatılmasında yada başka bir nedende bip sesi yok. asus gpu tweek programından görüyorum. fan1 speed diye ama benim ekran kartında 2 tane fan var fan2 speeed diye bişey göremiyorum. dün oyunu komple kaldırdım yeniden yükledim crakladım yine arızayı vermişti. oyundan şüpelnmiştim ama dün 2 defa oyun oynamazken yapmıştı. dün 2 saat babam oturdu bilgisayar fece den canak okey oynadı hiç bir sorun olmadı. şuan bilgisayar sıkıntısız çalışıyor. birazdan oyun oynuyacam 15 dakika falan oynadığımda kitleniyordu. resim de bilgisayarımın ısılarını gösteriyor
     Oyun Oynarken kilitlenme

• işletim sistemi dosyalarıda zarar görmüş olabilir yada driver dosyaları benimde başıma gelmişti elektrik kesintisinden sonra bilgisayar kafayı yemişti bir dene derim temiz bir kurulum yapmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

işletim sistemi dosyalarıda zarar görmüş olabilir yada driver dosyaları benimde başıma gelmişti elektrik kesintisinden sonra bilgisayar kafayı yemişti bir dene derim temiz bir kurulum yapmayı

şuan 1 saat kadar oyun oynadım ve ekran kartın ısına baktım en fazla 55 dereceyi gösterdi. Tuhaf bir durum bu ama bilgisayarda herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Dünkü oluşumlar büyük ihtimal elektrik akımından kaynaklandı. ben farkında olmadan aniden saniyeden hızlı şekilde elektrik gidip gelmeler oldu herhal. dünkü oluşan ekran donup kalıyor bilgisayar hiç bir işlem yapmıyordu. bilgisayarda elektrik var ama devamlı kırmızı yanıp sönen hardiskin ışığı çok az bişey yanıyordu. bide bilgisayar açan düğmenin ışığı yanıyordu. dediğim gibi bu durumum elektriklerden meydana gelmiş ise büyük bir tehlekeden kurtulmuşumdur. bu durum da bilgisayarı komple yakardık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sen o sisteme birde ups ekle söyle güzel kaliteli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.