Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN PC KAPANIYOR YARDIM LÜTFEN (TÜM DETAYLI AÇIKLAMALAR MEVCUT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a cümleten biliyorum cok sık karsılasılan bir durum ama bende normal bir durumda iken ve çoğu oyunda hiç bir sıkıntı yok sadece gerçekten ağır sistemler gerektiren oyunlarda kapanma gerçekleşiyor battlefield 3 , total war shogun 2 , crysis 3 gibi oyunlarda ve son grafikde oynuyorum hiç bir donma kasmada mevcut değil yalnız asırı patlamalı sahnelerde örneğin battlefield 3 de tank sürerken tankım patladığında pc hemen kendini kapatıyor özellikle berlitmek istiyorum bir cok oyunda olmuyor bu tip ağır donanım gereksinimle oyunlarda yapıyor ve son grafikde dahi en ufak bir duraksama ile karsılasmıyorum fakat pc kapanıyor ve kapanıncada pc yi tekrar acmak istediğimde hemen acılmıyor kasa acılıyor ancak monitöre görüntü işlemiyor kısa bir süre bekledikden sonra acınca görüntü monitöre işliyor

donanım özelliklerini paylaşmak gerekirse :
    ------------------------------------
    İşlemci : *QuadCore Intel Core i5-750, 2800 MHz (21 x 133)
    ---------------------------
    Anakart Adı : * Asus P7P55D Deluxe
    ----------------------------------
    RAM : * 2 adet 2 gb Patriot Memory PSD32G16002
    Bellek Hızı : DDR3-1600 (800 MHz)
    * 1 adet 4 gb DIMM2: G Skill F3-12800CL9-4GBRL
    Bellek Hızı :DDR3-1600 (800 MHz)
    TOPLAMDA 8 GB
    -----------------------------------------
    Ekran kartı : * Gforce Nvidia Zotack GTX 480 AMP! --------- DX 11 -------------- 384 bit ------------ 1536 MB
    ---------------------------------------------
    Güç kaynağı : * 650 watt
    --------------------------------------
    normal bir oturum acmada donanım sıcaklıkları :

everest ile :
     OYUN OYNARKEN  PC KAPANIYOR YARDIM LÜTFEN (TÜM DETAYLI AÇIKLAMALAR MEVCUT)

speedfan ile :
     OYUN OYNARKEN  PC KAPANIYOR YARDIM LÜTFEN (TÜM DETAYLI AÇIKLAMALAR MEVCUT)

Örnek video :
    GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ ARTTIRIRSANIZ YAZILARI COK NET OKUYABİLİRSİNİZ

http://youtu.be/K54wJMMImjM

Yardımlarınızı cok acil bekliyorum herkese hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nestrom -- 10 Ağustos 2013; 16:25:14 >

• ekran kartını değiştir ramleri değiştir
  • ekran kartı 1 yıl öncesinde 1 milyar küsüra aldığım bi kart ve öyle değiştir deyince değiştirmesi cok zor teknik olarak neden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınızı bekliyorum
  • neyse yapılmayan yardımlar için teşekkür ederim 800 w güç kaynağı alınca düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nestrom

neyse yapılmayan yardımlar için teşekkür ederim 800 w güç kaynağı alınca düzeldi

Böyle durumlarda en kolay yol google psu calculator yazıp herhangi bir markanın sitesine girip sisteminizi yazıp sonuca bakmak aklınızda bulunsun güle güle kullanın.
  • Oyun sahte olduğundan olabilir.Steamden yüklemeyi dene eğer steamden aldıysan oyun pc'ine ağır gelebilme olasılığı da olabilir.
  • tüm oyunlarım orjinal kaçak kullanmıyorum multi keyfi baska

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nestrom -- 13 Ağustos 2013; 20:36:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.