Şimdi Ara

oyun oynarken sinirlenir misiniz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cafe + grid bu sinir için bence süper ikiliyi oluşturuyor, grid oynarken her resette benim sinir ibresi kademe kademe artıyor ibre sona vurunca direk shutdown console yapıp derin bir nefes alıyorum
  • az önce yine turok oynarken çılgına döndüm.ilerledim ilerledim yüzlerce adam ve dinozor öldürdüm saçma sapan bi şekilde öldüm ve başa döndü.ulan deli oluyorum ne biçim bi save sistemi var bu oyunlarda.eskiden ne güzeldi istediğin zaman kayıt ediyodun.şimdi içimden küfür ediyorum gelmişini geçmişini
  • Online PES ya da Euro 2008 oynarken, maç boyunca doğru dürüst atağı olmayan rakip son saniyede,abuk sabuk bir pozisyondan gol atarsa acaip sinirleniyorum...
  • geçen arkadaşlarla pes oynarken bir tanesi brcelona hayranı ve maçtan önce hepimiz eto'o yuz diyodu

çok manyak biri ben korktum x360 ı kıracak diye çıldırıyo ...

birde ben nba 2k8 de geçen 65-64 yenildim çıldırıyodum...
  • gears of war final boss'da fırlatıp atmışığım vardır bi kaç kez gameped'i. bazı oyunlarda sinirlenmemek elde değil gerçekten.
  • En çok cod 4 te multi de oynarken öldürdüğüm kişiler bomba bırakıyorlar. Alışamadım bi türlü. Gidip ölüyorum iki de bir. Deli oluyorum o zaman.
  • Cod4 Multide Martyrdomla ölünce kafayı yiyiyorum. Ama RPG veya Knife kill yapınca zevkten 4 köşe oluyorum
  • Cahiliğime ver Martydom ne demek

quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Cod4 Multide Martyrdomla ölünce kafayı yiyiyorum. Ama RPG veya Knife kill yapınca zevkten 4 köşe oluyorum
  • ben koltuğu ısırırım(kolumu falan da ısırdığım oluyo) veya gider yastığı-yatağı yumruklarım bu arada da 18+ bir şekilde bol bol küfrederim(tabi sinirlenirsem )
  • xbox kolunun pili bitince sinir oluyorum hemde öle bi denk geliyo ki ya adam keserken yada kaçarken

bide takıcak yeni pil bulamayınca sinir oluyorum
  • Burda yazılanalardan anlaşılıyor ki oyunlar stres atmak için bire bir.Başka nedenlerlerle niye durduk yere sinirlensin bir insan bende nba 2k8 oynarken son saniyede basket atarlarsa deli oluyom.
  • Sinirlenmeyi bırakın,yani 1 bölümü geçemeyince küfürler,hakaretler bizim evde havada uçuşur.Maçlarda genellikle:DAllah belanı versin senin böyle pozisyon kaçar mı en kibarıdır
  • ben inanılmaz sinirlenirim.konsol ps2 falan olsa atarım kolu yere yenisini alırız hemen diye.(tabii hiç birşey olmaz kola.)ama xbox360'a kıyamıyorum.nerden bulacaz yenisini diye.
  • pes oynarken ps2 de etmediğim küfür kalmıyo.öldüresim geliyo hakemi falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

pes oynarken ps2 de etmediğim küfür kalmıyo.öldüresim geliyo hakemi falan

ya o hakemin Allah belasını versin hele pes 2008 de hep bide aynı hakemi veriyolar çıldıracam oyundan soğutuyo beni ama yinede sonsuza kadar pes
  • PES' te master league modunda 70 75 dk amatör adamlar la çanakkale gteçilmez yapıp da salak saçma gol yiyince çıldırıyorum resmen... bi de halo3 te en sonunda yaratık börtü böcek yeter dedim ya arkadan gelenlerle mübarek trencilik oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

İnanın şaka değil beni görseniz deli zannederdiniz (zaten normal değiliz de :p)

COD 4 oynuyordum live'da işte ama vuramıyorum yanından mı geçiyor mermiler noluyor hep 30 mermi harcıyorum yok hiçbirşey yok en sonunda gamepad'i kafama bir vurdum sonra acısı bir çıktı ama varya geberdim acıdan ama o anda insan ne yapacağını bilmiyor gerçekten

Daha sonra live'da fifa 08 oynarken yine yenilmiştim durdum düşündüm gamedi bir koydum yine kafaya ama o anda kendinden geçiyorsun cinnet geçirenlere hak veriyorum bir yandan :D.Ama acısı fena çıkıyor ya kol sapa sağlam da kafa bozulacak işte

Sen kafada bardak da kırıyosundur

• bende euro 2008 oynuyordum ps2 de tam son dkka atsam 2 farkla kazancam gruptan çıkcam atmasam yine çıkcam tam atağa çıktım direkten döndü toni aldı koştu taktı golü gruptan çıkamadım diye aldım dvd yi camdan aşağa birisi vardı bu ne lan dedi baktı baktı aldı gitti :D
  • ps3 te online maç yaparken,galipsem ve adam çıkarsa feci kıllınırım....(tabi birçok kez öcümü almışımdır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

benim en sinirlendiğim oyun Gran Turismo 2 idi. bazı yarışlar vardı tam 2 saat süren. işte son turda biri beni geçerde o iki saat boşa gittiğinde varya offfff tutmayın beni......... başka hiçbir oyun aynı etkiyi yapmadı bende.

ooofffff o yarışlar neydi gerçekten öyle yaaa bi de piskopata bağlayıp tümünü bitirecem demiştim de harbiden o olay çok kötüydü 40 tur atarsın en sonunda abuk bi şekilde kalır gidersin gerilere düşersin önünden biri geçer elektrik kesilir... oyun tarihinin en abuk olayı da budur heralde yaa 40 turluk yarış mı olur ?? (bi de Resident Evil ın fps si wardı oynayan war mı ?? oyunda save leme die bir olay yok bir oturuşta bitirmeniz lazım nasıl bir mantıktır yaa hoş bitirmiştim inat edip de kafayı de yemiştim neyse...) asıl GT' de kırmızı bi araba wardı spoiler inden yol gözükmezdi dış kamerada ama deli hızlanırdı anında zaten bu 40 turluk yarışların da çoğuna onunla girerdim ben min 5-6 tur takardım millete hey gidi günler hey beeee

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.