Şimdi Ara

oyun oynarken sinirlenir misiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oyun oynamaya başladımmı etrafımda hiç bişi bulunmuyor yoksa döküp kırıyorum
  • live for speed sp1 te plakama ve nikime grande turco ismini yazmıştım. sırf kalkışta adamlara fark atıyorum ve 3. bitiriyorum diye adamlar (ruslar) hemen beni atmak için oy veriyorlar ve ağdan atıyorlardı.1-2 kez bu olunca ben de çok sinir oldum herifin biri de bunlar yendi bizi gibi bişeyler yazıyordu rusça :P .sonra ben de ÇEÇEN KATİLİ RUSLAR ismiyle odaya tekrar bağlandım ve rusian is good dedi biri sonra tekrar atmışlardı.

adamlar reesmen türk olduğum için çekemiyorlar mı ne hemen banlıyorlar halbuki kurallı oynuyorum rakibe çarpmıyorum bile.

adam gıcıklık olsun diye yanından geçerken sağ arkadan tampona değdiriyor ve spin attırıyor :( uyuzluk abidesi.

LOStda kontrollere ve diyaloglara sinir olup oyunu 2 bölüm sonra sildim
    lostplanette pcde oynarken kar altında giden dev böceği geçtikten sonra robot bir bossla mücadele var orayı en az 7 kez oynadım geçemeyince senin gibi portun dedim sildim. :P
    Nfs prostreet te inanamıyorum böyle dingil bir kontrol olur mu ya tetrisdeki araba yarışı vardı o bile bunun kadar dönme değil onu da sildim tabi bolca sövdüm
    ps2de prince of percia 2 de bi bossa gelince oyunda bug vardı ve demo çıkıp uçuruma düşüyordum defalarca denedim olmadı direkt orada bırakıp 3 ü oynadım :P

gerçekten zaman geliyor öfke küfür etmekle yatışmıyor insanın o padi yada klavyeyi cdyi hatta ve hatta ps3 olsa bluray medyayı kırası gelir anca yatışır.
    bi zaman sonra onun oyun olmaktan çıkıp bi nevi şartlanmaya kadar gidiyor.

kaç senelik oyuncuyum ama son yıllarda artık oyunlar kafatutma hedefi başarma başaramayınca depresif davranışlara girme şeklinde gelişti bende onu oyun olarak göremiyorum

• abbaaaaaaaooowww ben de prince of persia daki olay sadece bende war sanıodum o ne salak bir bug idi yaaaaaaaa zıplaman gereken bir yer wardı bir platform ama üzerine çıktığında duramıyodun ve düşüodun, onu da o kadar geç anladım ki hep birşeyi eksik yapıorum da olmuo sanıodum sonra baktım ki oyunda problem war cd yi parçalamıştım :D

benim hayatımda gördüğüm en zor oyun ps2 deki monster hunter dır oyun yanlış hatırlamıosam levellerdan levellar da kendi aralarında 4-5 tane bölümden oluşurdu ve her bölümün zorluğu yıldızlarla ölçülürdü... en zorlu tüm bölümleri bitirmiştim bi tane 4 yıldızlı olan yeri bariz 2 hafta boyunca oynadım (başka oyun olsa hayatta yapmam ama bunda hırs yapmıştım) dinazoru tam öldürecem yandan ufak bir dinazor gelip beni öldürmüştü hiç beklemediğim bir anda... joypad i son görüşüm olmuştu bu olay :D odadaki her şeyi yere ve duwara fırlatmıştım yau millet nooluo die gelmişti komşular filan tam rezillik yau .. :D

ben aslında oyun oynarken değil de oyun oynarken yanımda biri warsa benimle konuşmaya başlarsa çok sinirleniyorum yau hiç sevmiorum tek oynadığım oyunlarda başkasıyla konuşmayı bariz deliriyorum yau... hay bin kunduz...!!!

• Ahahaha..
    Girsene MSN'e hacı
  • PES2008 de bi dokunusa sacma karar veren hakeme ettigim kufurlerin haddi hesabi yok (Tabi mac kotu gidiyorsa) .
  • İnanın şaka değil beni görseniz deli zannederdiniz (zaten normal değiliz de :p)

COD 4 oynuyordum live'da işte ama vuramıyorum yanından mı geçiyor mermiler noluyor hep 30 mermi harcıyorum yok hiçbirşey yok en sonunda gamepad'i kafama bir vurdum sonra acısı bir çıktı ama varya geberdim acıdan ama o anda insan ne yapacağını bilmiyor gerçekten

Daha sonra live'da fifa 08 oynarken yine yenilmiştim durdum düşündüm gamedi bir koydum yine kafaya ama o anda kendinden geçiyorsun cinnet geçirenlere hak veriyorum bir yandan :D.Ama acısı fena çıkıyor ya kol sapa sağlam da kafa bozulacak işte
  • Save yapmadan elektrikler kesilince deliriyorum.
  • grid oynarken deliye dönmüştüm daha 6. yarışta codebastards'ın gelmişine geçmişine bi güzel sövmüştüm sonra dedim fazla stres bünyeye zarar ve uninstall ettim oyunu kuş gibi hafifledim
  • Online oyun oynarken lag olursa TTNet'e sağlam söverim.
  • Sinirlenmekmi? Evrim geçiyorum. Görseniz kendimden geçiyorum. Ama hakediyorlar
  • Oyunlar bizi icine alınca insan ister istemez sinirleniyor NFS underground ilk cıktıgı zamanlarda oynuyordum normalde sevmem arkadaslar cok ısrar etti bitirmek icin oynadım sanırım %80 de bir yarış vardı 6 tur 5 tur birinciyim 6. tur son kavşakta artık 30m kaliyor adamlara normalde 1 tur atmama ragman en son gelip beni geciyorlar klavyede idim yanımda eski toplu mouse vardı kafa seviyesi kadar kaldırdıgımı hatırlıyorum sonra top mouse hepsi bir tarafa gitti
    Umk3 online oynarken turk serverlari olmadıgı icin ecnebi serverlarinda oynuyoruz tabi lag diz boyu 109ms altına zor iniyor ecnebilerle oynarken 2 el yenildiler mi lagged diyip serverdan atmaları deli ediyor cok sovuyorum onlara Ninja gaiden 2 oynuyordum oyun bittikten sonra zorluk seviyesini yükseltip oynadım kolu 3 sever ayaga kalkarak kaldırdım abim yanımda idi atmadım ara verdim yoksa gamepad'ten olucam
    Ama hic biri atari salonundaki heyecan gibi olmuyor gidenler bilir o jetonu atip oynamak karşındakini sinir etmek başka bişi aynı şey bizim icinde gecerli orda daha cok heyecan ve sinir oluyor :)
    Kardeşimi cod4 online oynarken göreceksiniz gerci sövmekte haklı öle adamlar var ki tarif edilmez yaşanır

• benim en sinirlendiğim oyun Gran Turismo 2 idi. bazı yarışlar vardı tam 2 saat süren. işte son turda biri beni geçerde o iki saat boşa gittiğinde varya offfff tutmayın beni......... başka hiçbir oyun aynı etkiyi yapmadı bende.
  • oyun oynarken hepimiz mutasyon geçirip mutant oluyoruz
  • en çok sinirlendiğim oyun marioydu. Ciddiyim, o uzun atlamalarda aşağıya düşmek yok mu
    şimdi de o günlere gülüyorum
  • pc lerdeki gibi oyunlarda istediğin zaman save yapılmayan oyunlara gıcık oluyorum save ediyorum
    mecburmuyum aynı bolume tekrar tekrar oynamaya

hay bin aksi kunduz!!
  • Single player oynarken hiç sinirlenmem gayet sakinim ama multiplayerda özellikle ranked maçlarda kaybettiğimde çok pis öfkelenirim.Özellikle halo 3'te skill'in düştüğünü görmek kahreder insanı.
  • babamın rekoru.ps2 de fifa 07-08 oynarken toplam 4 gamepad kırdı :D iki tanesinin kaplolarını parçaladı diğer 2sini duvara fırlattı en son 15 parça falandı .nedeni hep ben kazanıyorum o da bana haksızlık yapıo dio fifayı yapanlara etmediği küfür kalmadı

şimdide xbox 360 ta live maçı yapıyoruz aynı takımdan olup.karş oyuncuların çok kulaklarını çınlatıyo ve fifanın

• MYNET'de okey oynarken, ve okey'e dönerken karşı taraf biterse, küfürü basar çıkarım
  • Save sistemi felaket olan oyunlarda bölümün sonuna gelipte son anda ölüp en başa dönüyosam o oyunu birdaha oynamıyorum sinirden
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

Save sistemi felaket olan oyunlarda bölümün sonuna gelipte son anda ölüp en başa dönüyosam o oyunu birdaha oynamıyorum sinirden

bu genelde gears of war da oluyor doğru
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.