Şimdi Ara

oyun oynarken sinirlenir misiniz? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ninety Nine Nights (N3) oyununda yaklaşık 50 dakika bölümü oynadıktan sonra oyunda öldüreceğim son adamda yanlış tuşa basıp hata yapmam ve sonrasında ölmem nedeniyle o oyunu birdaha açmadım. hala sinirliyim . o kadar oyun yapmışlar ama bir save butonu eklememişler!!! bu nasıl bir sorumsuzluk nasıl bir aptallıktır hala aklım almıyo!!!!!!!
  • Call of duty de adami oldurukten sonra ondan dusen el bombasi ile olmek.... (martyrdom)
  • Lost Planet ve Ninja Gaiden Black de sinirden ettiğim günışığı görmemiş tazecik küfür kombinasyonlarımı üşenmeyip not alsam kitap olurdu herhalde,

Normalde çok sinirlenmem ama, bu iki oyun hakkaten küfür içerikli sözlük düzenliyen firmaların, küfür litaratürüne yeni küfürler eklenmesi karşılığında finansal destek sağladıklarını ciddi düşünüyorum.
  • bi ara the club diye gereksiz bir oyun vardı pcde deniyim dedim aboww laser mouse'la bile hedef almak işkenceydi o nasıl bir gıcıklıktır ya. konsoldaki zorluğu düşünemiyorum vur kır puan topla bi de gizli tabelalar vardı toplayınca bi mal oluyor sanki pehh.

onu yüklediğimle 2 bölüm oynayıp silmiştim. counter bile ondan daha mantıklı ve senaryolu bir oyun sayılır
  • live dan fifa oynarken hafife aldığım adamlara yenildiğim zaman sinir oluyorum genellikle ebelerinin hatrını soruyorum benim oyunculara
  • İki olay hatırlarım;

Bi tanesi ki en çok koyanıdır, World Of Warcraft ın ilk çıktığı zamanlardı, level 40 olmak üzereyim ve binek almak için deli gibi farm yapıyorum, gece gündüz, 100g para biriktirecem hepi topu, Neyse zar zor biriktirdim, level de 40 olunca sevindirik sevindirik at almaya gittim, aklımda siyah at var, neyse o sırada nişanlım(şimdi eşim) aradı, onla konuşurken atı aldım, chat kutusunda bir yazı dikkatimi şekti, anaaa kahverengi atı almışım yanlışlıkla, kafamdan aşağı kaynar sular döküldü, çok üzülmüştüm.

Bir de Ninja Gaiden Sigma da saçımı başımı yolduğumu bilirim.
  • waLLa şutu çekerim qol olur bağrırım direği sıyırırım ana avrat söverim
  • NİYE SİLİYO BU YAZDIĞIMIZ MESAJLAR, SEBEBİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM KİM SİLDİYSE, NE KÜFÜR NE HAKARET İCİRODU MESAJIM, SADECE KENDİ DÜŞÜNCELERİMİ YAZMIŞTIM...
  • Öfkemi içimde yaşarım
  • sinir olmuyırum diyen zaten yalan söyler sinirlenince neler söylediimizide yazalımmı
  • Tabiki sinirlenirim 2 kere kol bir kerede telefon kırmışlığm vardır
  • ben sinirlendiğimde konsola yada çevredeki cisimlere zarar vermiyorum direk yanımda kim olursa bide bana laf ederse geçtinmi falan derse direk küfür ediyorum kötü bişey normalde ama insanı okadar sinir ediyorki o laflar*yendin mi?*,geçmişsindir falan filan siz sakın yapmayın:D
  • bide oyunun en önemli yerlerindeyken bisürü soru soruyolar ya şimdi ilgilenemem diyorum anlayan yok
  • bi kaç kere cod4 te yanlışlıkla dibime bomba atıordum başlarda
    bombayı yapanı da oyunu yapanı da çok pis sövüordum we oyun açılırken tükürdüm bi sefer lcd ekrana:)
  • Evet bazen bende sinirlenirim özellikle bu aralar NBA 2K8 de 8 sayı öndeyim çat çat atıyorlar(o nasıl bir atışsa) yeniliyorum .
    Bazende oynarken dalıyorum mesela Pes 2008 oynarken çok oluyor kuzenimle veya kardeşimle oynarken oynadığımı hissetmiyorum gol felan atıyorum ama tepki vermiyorum arada oluyor böyle
  • Dün MGS4 de biriyle kapışırken(Spoiler vermemek için yazmıyorum kim olduğunu) sinirden ağlayacaktım yeminle. yatıyor yatıyor kalkıyor ahlaksız ya :D
  • Dün gece Top Spin 3'de yeni bi eleman oluşturdum. Kariyerimin ilk gazoz kapağı turnuvasından 3-1 yenilgi ile dönerken üst tura çıkan CPU ve saz arkadaşlarına verip veriştiriyordum.. Hırs yaptım bu gece çeyrek finale çıkacam..
  • yıllar evvel cm oynarken ş.ligi finalinde son dakikada gol yiyince crt monitörümün sevgili ekran koruyucusunu kırmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

yıllar evvel cm oynarken ş.ligi finalinde son dakikada gol yiyince crt monitörümün sevgili ekran koruyucusunu kırmıştım

• en son bir hafta önce ninja gaiden 2 oynarken evde misafir olduğunu unutup ana avrat sövdüm.galiba çok bağırmışım.bi ton azar işittim bu yaşta
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.