Şimdi Ara

oyun oynarken sinirlenir misiniz? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: huorpalantir

en son bir hafta önce ninja gaiden 2 oynarken evde misafir olduğunu unutup ana avrat sövdüm.galiba çok bağırmışım.bi ton azar işittim bu yaşta

misafirlerle aynı odada mıydınız?
  • oy oy oy.. benim başımada dün geldi.. Çeyrek finale çıkmak için uğraşıyordum Top Spin 3'de, 2 maçı almışım son maç, ben atıyorum adam karşılıyor ben atıyorum adam karşılıyor, böyle bi 15 dk filan geçti derken adam seti aldı. Hadi... kocaman bi küfür çıktı ağızımdan.. Film orada koptu, arkamda kayınpeder ! Duydu mu bilmiyorum ama duyduysa acaip rezil oldum demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 26 Haziran 2008; 9:57:17 >

• Aynen olup olmadık yerde gelirler küfürü duydu mu duymadı mı bilmezsin sinirlerin bozulur:D
  • bn küfrederim baya ama,abim klavye kırar,4 tane kırdı bugüne kadar,o bugüne kadar
  • ben 2 hafta önce Forza2 de zamanlı turnuvamızda rekor kırarken dvd yi bir anık okumaması ve benim dikkatimin dağılıp kıracağım rekordan olmam sonucu xbox ı yere çaldım, bir daha açılmadı şu anda tamire verdim ama pek bir ümit yok gibi. Varmı benden daha sinirlisi
  • Bana kufur ettiren oyunlarin basinda...

1) COD4 (Martyrdom)
    2) Halo3 (Arkadan gelip Osmanli Tokadi caktilarmi)
    3) Dead Or Alive 4 (1 el padina mal oldu bu oyun, nasil anlayamadim, son gördugum el padi havada ucuyordu)
    4) Forza2 (Özellikle zamanli turnuvalarda, mukemmel suruyorsun taaki son virajda hata yapana kadar, direksyon halen kirilmadi ama yakindir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddie

quote:

Orjinalden alıntı: huorpalantir

en son bir hafta önce ninja gaiden 2 oynarken evde misafir olduğunu unutup ana avrat sövdüm.galiba çok bağırmışım.bi ton azar işittim bu yaşta

misafirlerle aynı odada mıydınız?

yok ben odamdaydım da misafirler salondaydı(odamın yanında salon)çok bağırmışım galiba
  • assasin'S creed hele sonlarda 30 adam aynı anda geldı 20 kere denedim en son çatlatıcatım gamepad ı ama düşündüm biraz yanda uçurum varmıs hepsını yolladım tutup ucuruma
  • şimdi dead rising oynuyorum , zaman yetmiyor küfür edebilir miyim
    ciyak ciyak bağırıyorlar "hep me!"
  • geçen mgs4 oynarken naomi diye bi loliş var.şaka değil harbiden tahrik etti beni bu sinirlik bi durum değil ama ilginç bişi bi oyun sonuçta.neyse sonra saveleyip pc başına gittim gerisini anlarsınız
  • az önce the bourne de bayağı ilerledim.sonra A tuşuna bas dedi yanlışlıla B ye bastım öldüm.bu kadar küfür ettiğimi hiç hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Sinirlenmem ama bazen ilginçtir ki dalıp gidiyorum , sonra bir an kendime geliyorum ve oyun oynadıığımın farkında oluyorum , yani bişey düşünüyorum ona dalıp gidiyorum ama öbür yandan da oyunu oynuyorum tuşlara basıyorum

Size de oluyor mu acaba?

o bende de oluyor. araba yarışlarında nasıl bitirdiğimi bilmiyorum bazen parkuru bi bakıyorum geçip gitmişim.

Bana da oluyor bu.

Bir de COD4 Veteran'da oynarken ofis içinde çatışmalı bölümde tekrar oyna oyna sinir harbi yaşamıştım. Neyse ki geçebildim sonunda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.