Şimdi Ara

oyun oynarken yada hiç bişey yapmıyoken 5 dk içinde ekran pembeleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcden tvye görüntü aktarıyorum oyun oynarken yada hiç bişey yapmıyorken bi 5 dk içinde ekran pembeleşiyor oyunda film izlerken masaüstü görüntüsüsünde sadece pes2009 oynarken ekran gitmiyor sorun ne olabilir ekran kartı arızası diyolar cihazda yeni anlamadım yardımcı olabilirmisiniz???
    LCD:PHILIPS FULL HD 32PFL7404
    EKRAN KARTI:ATI REDAON HD 4800
    NOT: görüntü tvye hdmi 1080 input kablo ile aktarılıyor yanlız pc çıkışında hdmiye dönüştürücü adaptör var bu etkilermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patrix -- 20 Aralık 2009; 9:22:35 >

• pek normal monitördede aynı sorunumu yaşıyorsunuz ?
  • eski monitörde böyle bi problem yoktu ama monitör eski tip flatlardan olduğu için çok fazla asılmıyodu ondan olabilir diye düşünüyorum
  • pc eski monitöre takılı iken eğer eski monitöründe bir problem çıkmıyorsa sorun plazmadadır yani kablosunda bir temassızlık vs vardır onu kontrol etmeni tavsiye ederim o kadar küçük resme baktım benim gözlerimde bir hoş oldu nasıl dayandın o görüntüye
  • saolasın bi deneyecem dediğini sorma sinirlerim alt üst oluyor ama tvye uydu dvd bağlı onlarda bir problem çıkarmıyo sadece pc bağlıyken çıkarıyor pes oynuyorum 5saat oynıyayım bi sorun yok ama film izliyeyim yada internette dolaşayım yada pes haricinde başka oyun oynıyayım ekran böyle oluyor.bide oyun oynayacaz diye canavar gibi makina topladık full hd tv aldık gene oynayamıyoz gen oynayamıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.