Şimdi Ara

oyun pc yardım ekran kartı yazın alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bilgisayarım artık oyunlara yetersiz geldigi için ekran kartı hariç bileşenleri şimdi alıp ekran kartınıda yazın almayı planlıyorum elimde olan ekran kartı powercolor hd 6570 1 gb almak istedigim bileşenler

MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W GÜÇ KAYNAĞI
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

toplamda 1300 tl tutuyor yazında gtx 770 almayı planlıyorum suanda 6570 i bu sisteme taksam darboğaz yaparmı sizlerinde fikirlerini almak istedim ve beni 6570 ile cs go da kac fps oynatır

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuHaNnN17

Merhaba arkadaslar bilgisayarım artık oyunlara yetersiz geldigi için ekran kartı hariç bileşenleri şimdi alıp ekran kartınıda yazın almayı planlıyorum elimde olan ekran kartı powercolor hd 6570 1 gb almak istedigim bileşenler

toplamda 1300 tl tutuyor yazında gtx 770 almayı planlıyorum suanda 6570 i bu sisteme taksam darboğaz yaparmı sizlerinde fikirlerini almak istedim ve beni 6570 ile cs go da kac fps oynatır

6570 yapmaz ama 770 yapar bence yeni sistem topla olmamis bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

quote:

Merhaba arkadaslar bilgisayarım artık oyunlara yetersiz geldigi için ekran kartı hariç bileşenleri şimdi alıp ekran kartınıda yazın almayı planlıyorum elimde olan ekran kartı powercolor hd 6570 1 gb almak istedigim bileşenler

6570 yapmaz ama 770 yapar bence yeni sistem topla olmamis bu

ya zaten diger bileşenleri alırken alıycam için başka bi kart secmek için vaktim olacak yani 6570 takabilirim dimi birde cs go da kac fps alabilirim ve diger oyunları oynatırmı

• Şuandaki işlemcin çok kötü bir şey değilse o ekran kartını değiştirmediğin sürece oyunlarda bir şey değişmez
  • hocam eğer o sistemi alırsan pişman olursun.yazıdığım sistem tarzı bir sistem alırsan gtx 970 bile alabilirsin.
     oyun pc yardım ekran kartı yazın alınacak
  • cahit37 kullanıcısına yanıt
    peki hocam 6570 yi idare etmek için kullanıcam yazın ekran kartı alıcam zaten suanlık birtek cs go oynuyorum cok kastıgı icin alıcam yeni pc 6570 sorun cıkarmaz degilmi birde ortalama olarak kac fps alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuHaNnN17 -- 19 Ocak 2015; 11:04:35 >
  • quote:

peki hocam 6570 yi idare etmek için kullanıcam yazın ekran kartı alıcam zaten suanlık birtek cs go oynuyorum cok kastıgı icin alıcam yeni pc 6570 sorun cıkarmaz degilmi birde ortalama olarak kac fps alabilirim

hocam 6570den fazla bir beklentin olmasın.

http://www.youtube.com/watch?v=scj-tegJluk

http://www.youtube.com/watch?v=5esKBJ6qpcg

http://www.youtube.com/watch?v=JIyrc_M8XkQ

youtubedan başka oyunların videolarını da izle.yaza kadar benim için yeterli diyorsan kullanırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun için ses kartı tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit37

quote:

hocam 6570den fazla bir beklentin olmasın.

http://www.youtube.com/watch?v=scj-tegJluk

http://www.youtube.com/watch?v=5esKBJ6qpcg

http://www.youtube.com/watch?v=JIyrc_M8XkQ

youtubedan başka oyunların videolarını da izle.yaza kadar benim için yeterli diyorsan kullanırsın

tamam teşekkürler yardımlarınız için

• cahit37 kullanıcısına yanıt
    birde bu işlemciye overclock yapılabiliyormu ilerde yetersiz kalırsa soğutucu alıp overclock yapabilirim ve ekran kartı aldıgımda bana diger oyunları ultrada oynatırmı ? ekran kartı olarakta gtx 770 düşünüyorum yazın calısıp alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuHaNnN17 -- 19 Ocak 2015; 11:48:18 >
  • quote:

birde bu işlemciye overclock yapılabiliyormu ilerde yetersiz kalırsa soğutucu alıp overclock yapabilirim ve ekran kartı aldıgımda bana diger oyunları ultrada oynatırmı ? ekran kartı olarakta gtx 770 düşünüyorum yazın calısıp alıcam

hocam bu işlemcinin çarpan kilidi kapalı. oc yapmayı düşünüyorsan i5-4690k ve anakart olarak z97-a veya gaming 3 yada 5 tarzı anakart alman lazım. amd tarafında fx-8320 ve ud3p yada gaming 970 anakart.bu tercihler bütçeni aşıyor ki birde işlemci soğutucu alman gerekecek. bana sorarsan i5-4460 veya i5-4590 fazlasıyla yeterli. piyasadaki en güçlü tek gpu kart olan gtx 980i besleyebiliyorlar.
  • Ben GTX 960 Bekliyorum bence sende bekle.
  • İstersen i7-5960x + 32gb ram kullan o ekran kartı ile OYUN OYNAYAMASSIN
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    ya zaten simdilik sadece cs go oynuyorum arkadasım yazın ekran kartı aldıgımda baska oyunlar oynuycam oyuzden suanlık yeterli benim için simdi r9 260 alıcama yazın gider gtx 770 alırım daha iyi
  • Arkadaşım ekran kartı almayacaksan paranı da tutabiliyorsan sistemini de yükseltme. Ekran kartı alacağın zaman yükseltirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGMI

Arkadaşım ekran kartı almayacaksan paranı da tutabiliyorsan sistemini de yükseltme. Ekran kartı alacağın zaman yükseltirsin.
    quote:

Orijinalden alinti: DGMI

Arkadasim ekran karti almayacaksan parani da tutabiliyorsan sistemini de yükseltme. Ekran karti alacagin zaman yükseltirsin.

+1
  • bencede beklemelisin,şuanki sisteminle,almak istediğin sistem arasında uçurum yoksa tabii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.