Bildirim
Oyun sıkmaya basladi
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5 lira veririm. -
-
Aion Online buyur gel dostum. -
-
bırak o zaman -
5 liraya kendini koy 5 lira bile vermezler -
15 tl veririm ciddiyim. -
-
sezon bitince sıkmaya başladı gerçekten bir anlamı kalmadı falan -
beleşe alırım -
Sezon bitince ve bunlar gbi coluk çocuk başlayınca oyun bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hızlı koşan çabuk yorulur derler dostum sıkılana kadar değil zevkini alana kadar oynamayı tercih ediyorum gayet iyi gidiyor. Sana olumsuz etkileri oluyorsa hiç başlama, sorun yoksa bir süre ara ver hesabı satma, satarsan üzülürsün hesap elden gidince oynayasın gelir başlamaya üşenirsin falan gerek yok öyle aksiyonlara :D
Abi ne gereksiz konular açmaya başladınız ya. Yakında "annem yemek yapmıyor" başlıklı bir konu görürseniz şaşırmayın. Sıkıldıysan oynama abi, canın oynamak ister tekrar gelirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: trimbaler-
Abi ne gereksiz konular açmaya başladınız ya. Yakında "annem yemek yapmıyor" başlıklı bir konu görürseniz şaşırmayın. Sıkıldıysan oynama abi, canın oynamak ister tekrar gelirsin.
Insanlar, forumun kurallarina uygun olan istedikleri konuyu acmakta ozgurdur. Sen nasil dusunceni ozgurce ifade etmissin burada o da kendi dusuncesini ifade ediyor.
banada olmuştu yazın yaklasık 3 ay cok nadır gırdım ayda 1 2 kere falan basladım ondan sonra yeniden -
-
benim icin oyun zaten sezon 3un basinda bitmisti
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Tanın
quote:
Orijinalden alıntı: trimbaler-
Abi ne gereksiz konular açmaya başladınız ya. Yakında "annem yemek yapmıyor" başlıklı bir konu görürseniz şaşırmayın. Sıkıldıysan oynama abi, canın oynamak ister tekrar gelirsin.
Insanlar, forumun kurallarina uygun olan istedikleri konuyu acmakta ozgurdur. Sen nasil dusunceni ozgurce ifade etmissin burada o da kendi dusuncesini ifade ediyor.
Ne yani forum kurallarına uyuyor diye her türlü saçma sapan gereksiz konuyu açmakta özgürler mi?
Benzer içerikler
- elo ne demek
- uyumlu sevgili nickleri
- lol euw hesap açma
- yaratıcı takım isimleri
- shaco replikleri
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X