Bildirim
Oyun sıkmaya basladi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5 lira veririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Paul Scholes
5 lira veririm. -
Aion Online buyur gel dostum.quote:
Orijinalden alıntı: incubus77
Alıntıları Göster
-
-
bırak o zamanquote:
Orijinalden alıntı: Firewarequote:
Alıntıları Göster
-
5 liraya kendini koy 5 lira bile vermezler -
15 tl veririm ciddiyim. -
-
sezon bitince sıkmaya başladı gerçekten bir anlamı kalmadı falanquote:
Orijinalden alıntı: _Rand_al_Thor_
Alıntıları Göster -
beleşe alırımquote:
Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek
sezon bitince sıkmaya başladı gerçekten bir anlamı kalmadı falan
Alıntıları Göster -
Sezon bitince ve bunlar gbi coluk çocuk başlayınca oyun bitti -
quote:
Çok güldüm bu ne? Nami barona değdiriyor mu nasıl oluyor ki o?
He gördüm vurmuş özgüvene bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvox7 -- 7 Ocak 2014; 12:41:01 >
-
Hızlı koşan çabuk yorulur derler dostum sıkılana kadar değil zevkini alana kadar oynamayı tercih ediyorum gayet iyi gidiyor. Sana olumsuz etkileri oluyorsa hiç başlama, sorun yoksa bir süre ara ver hesabı satma, satarsan üzülürsün hesap elden gidince oynayasın gelir başlamaya üşenirsin falan gerek yok öyle aksiyonlara :D -
Abi ne gereksiz konular açmaya başladınız ya. Yakında "annem yemek yapmıyor" başlıklı bir konu görürseniz şaşırmayın. Sıkıldıysan oynama abi, canın oynamak ister tekrar gelirsin.quote:
Orijinalden alıntı: reKara
Hızlı koşan çabuk yorulur derler dostum sıkılana kadar değil zevkini alana kadar oynamayı tercih ediyorum gayet iyi gidiyor. Sana olumsuz etkileri oluyorsa hiç başlama, sorun yoksa bir süre ara ver hesabı satma, satarsan üzülürsün hesap elden gidince oynayasın gelir başlamaya üşenirsin falan gerek yok öyle aksiyonlara :D -
quote:
Orijinalden alıntı: trimbaler-
Abi ne gereksiz konular açmaya başladınız ya. Yakında "annem yemek yapmıyor" başlıklı bir konu görürseniz şaşırmayın. Sıkıldıysan oynama abi, canın oynamak ister tekrar gelirsin.
Insanlar, forumun kurallarina uygun olan istedikleri konuyu acmakta ozgurdur. Sen nasil dusunceni ozgurce ifade etmissin burada o da kendi dusuncesini ifade ediyor. -
banada olmuştu yazın yaklasık 3 ay cok nadır gırdım ayda 1 2 kere falan basladım ondan sonra yenidenquote:
Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336Fquote:
Abi ne gereksiz konular açmaya başladınız ya. Yakında "annem yemek yapmıyor" başlıklı bir konu görürseniz şaşırmayın. Sıkıldıysan oynama abi, canın oynamak ister tekrar gelirsin.
Insanlar, forumun kurallarina uygun olan istedikleri konuyu acmakta ozgurdur. Sen nasil dusunceni ozgurce ifade etmissin burada o da kendi dusuncesini ifade ediyor.
Alıntıları Göster
-
-
benim icin oyun zaten sezon 3un basinda bitmisti -
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Tanın
quote:
Insanlar, forumun kurallarina uygun olan istedikleri konuyu acmakta ozgurdur. Sen nasil dusunceni ozgurce ifade etmissin burada o da kendi dusuncesini ifade ediyor.
Ne yani forum kurallarına uyuyor diye her türlü saçma sapan gereksiz konuyu açmakta özgürler mi?
Benzer içerikler
- lol herkesi susturmak
- mobile legends nick kabul etmiyor
- mmr hesaplama
- troll nickler
- bir çilingirin kaç parmağı var
- riot mmorpg
- league of legends kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X