Şimdi Ara

OYUN SONUNDA ARKADAŞ CANLISI HONORUNU ALIRSAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Lolcü meslektaşlarım :D bir şeyi merak ediyorum. Mesela oyundan sonra birisi o oyun için bize arkadaş canlısı veya onurlu rakip atarsa ; o oyunde konuşmuş veya küfür etmiş olsak bile o honor sayesinde ceza almıyor muyuz ? Zaten sarı kurdelem var asla küfür etmem ama meraktan soruyorum dostlarım . O alınan honorlar ceza alacağımız zaman devreye girip te konuşma cezası almamızı mı engelliyor ?

• Hayır sadece göstermelik reportlar üzerinde bir etkisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    Emin misin kardeş ?
    Çünkü bazen benim kurdeleler kayboluyor. Bende diyorum herhalde oyunda konuştuğum için birisi yalandan yere reportladı onun için kayboldu diye biliyordum
  • İyi davranış göstermediğin için kurdelen alınıyor bu olay doğru fakat cezaya etkisi yok azaltma ya da yememek gibi
  • bi ay içinde o kurdelelerden en cok alan ilk 100 kişiye hero+kostüm vereliyordu galiba. ama artık işe yaramıyor.
    Her oyun 3 honorunda en az 2sini gerçeklestirdiğim halde şu kurdeleden bi ben alamadım :D
  • Sadece bir kere aldım kırmızı kurdele onurlu rakipler için. Çok zor alınıyor ya zaten oyun bitince herkes çıkıyor bi ben millete honor dağıtıp hayırseverlik yapıyorum
  • Bronz 5 olana kadar feedlemiştim karşı takımdakiler her maç honor atmıştı kırmızı kurdale almıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

bi ay içinde o kurdelelerden en cok alan ilk 100 kişiye hero+kostüm vereliyordu galiba. ama artık işe yaramıyor.
    Her oyun 3 honorunda en az 2sini gerçeklestirdiğim halde şu kurdeleden bi ben alamadım :D

Öyle bir etkinlik vardı bir ara onun etkinliği miydi?

ilk 100'e girenler sıralanıyordu böyle hediye veriliyordu daha sonra haftalık olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGNAR

Emin misin kardeş ?
    Çünkü bazen benim kurdeleler kayboluyor. Bende diyorum herhalde oyunda konuştuğum için birisi yalandan yere reportladı onun için kayboldu diye biliyordum

Hayır kurdeleler geçici zaten sürekli kalsın istiyorsan sürekli honor alman lazım onun haricinde bir süre sonra gidiyor kurdeleler

• O sistem tamamen yenilenecek.

• Evet. Hatta o zamanlar caitlyn istiyordum ödül olarakta oni veriyolardı çabaladım ama alamamıştım

• Aldığın kurdelanın bir süresi var, geçici birşey o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

O sistem tamamen yenilenecek.

evet yenileseler iyi olur. çünkü benim hiç kurdelem olmadı xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.