Şimdi Ara

oyun tarifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir süredir kendime online oyun arıyorum.Baktığım oyunlar hep sürekli yaratık kesme üzerine kurulmuş. benim istediğim, yaratık keserken , bir oyuncunun gelip size dalabilme şansının olması. bu konuda ultima online nin eline su dökebilmiş oyun yok bence. bütün oyunlarda lvl 90'a kadar lvl atlıyoruz, ee?
    "daha büyük yaratık kesiyoz ya işte!?..."gibi bir cevap geliyor. bu konuda wow da iyiydi. ben yaratık keserken gelip beni öldürmüşlerdi. eğer böyle bir oyun çıkmassa ultimaya yeniden başlayacağım büyük ihtimalle. şimdiden teşekkürler.

• Last chaosu dene derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 23 Mayıs 2007; 14:36:17 >
  • Lineage II var arkadasim grafikleri zaten inanilmaz ve pvp dediimiz olayda lvl sinirlamasi yok (bazi serverlarda var lvl:20 sinir) herhangi bir moba dalarken istdiin kisiye dalabilirsin.ayrintili bilgi icin

http://forum.donanimhaber.com/forumid_236/tt.htm

• kardeş harbi l2 ye başla pvp ler çok güzel oluyo l2 de ama oyun biraz monoton geçiyo server düzgün diilse zevk alamazsın çok kişi olur ise keşke daha önceden başlasaydım dersin önemli olan düzgün bir server bulabilmek
  • Kardeş full pvp için savage derim
    dota 3d olmuş

eger bakacaksan verim site 151 mb client var valla gerçek gibi ekran kartınız iyise oynayın bunu
  • lineage2 ye bakayım bi. kota sıfırlanınca indireceğim ama nereden? sitesine girdim ödeme şekli filan çıktı karşıma. test client mi indirecem yoksa oyunun tamamını indirdikten sonra server işini nasıl halledeceğim? ben wow'u çakma(ne tanım ama?) serverda oynuyordum.onun için serverliste girip server ismini filan yazıyorduk. bu arada ultima gibi sürekli kapışlar var de mi? gz den çıkamama korkusu filan istiyorum ben..
  • bilmiyorum ben gogard castle den çıktığımda gelen geçen herkezle pvp yapıyodum
    şimdi aklıma infinity skill erica geldi yaw
  • google a L2 Interlude client yaz direk indir sonra bu server a gel bence cok saglamdir donater az full pvp online sayisi fazla

zaten sitede nasil kuracaina dair hersey anlatilio halledersin zorlanmadan

http://www.l2signs.com/

• quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

bilmiyorum ben gogard castle den çıktığımda gelen geçen herkezle pvp yapıyodum
    şimdi aklıma infinity skill erica geldi yaw

Sırf pvp serverıydı 2 vs 1 yapıyodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.