Bildirim
oyun yedekleme
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tekrar indirebiliyosun. -
Peki kardeşlikle alınan oyunlar bir şekilde harici bir disk'e yedeklenebiliyor mu ? -
oda mümkünkü sanırım. Backup özelligi var ps3 ün -
bU_rOCk
Bir hesap en fazla 5 makinede aktif edilir.
Oyunu silsen istediğin kadar tekrar indirebilirsin.(Binlerce kez)
Ama kardeşlik hesabının mutlaka Ps3'ünde durması gerekir, kardeşlik hesabının olduğu useri asla Ps3'ten silme yoksa kardeşlikten indirdiğin oyunları oynayamazsın. -
Yani hardisci değiştirdiğimizde oyunlarımızı yine indirebiliyoruz? :), iyimis bu. -
nasıl yani,kardeşilikten oyun aldık.5 kişi indirdi.sonra ben ps3ümde yer kalmadı diye,indirdiğim oyunu siliyorum ama user'ı silmiyorum.bir vakit sonra o userdan log in yapıp oyunu tekrardan indirebiliyormuyum ? :/
e tabi ozaman kardeşlik şifre bilgilerimi de biryerde saklamam gerek ve değiştirilmemiş olması gerek deği mi? -
Şifreyi hatırlaya koyabilirsin dostum, sorun kalmaz -
tabi hesap sahibi şifreyi değiştirmezse veya psn yine göçmezse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esayar07 -- 31 Ekim 2011; 19:23:31 > -
Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak;
--> Kardeşlik ile indirilen bir oyunu, harici bir disk 'e yedeklesek, ve bu yedeği başka bir makineye aktarsak, aktarmadan sonra da kardeşlik hesabını bu makinede açsak, 5 makine sınırını aştığı için oyunu indiremeyeceğiz, fakat yedekleme yöntemi ile başka makineden aldığımız oyunu bu makinede oynayabilecek miyiz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Attila Han
--> Kardeşlik ile indirilen bir oyunu, harici bir disk 'e yedeklesek, ve bu yedeği başka bir makineye aktarsak, aktarmadan sonra da kardeşlik hesabını bu makinede açsak, 5 makine sınırını aştığı için oyunu indiremeyeceğiz, fakat yedekleme yöntemi ile başka makineden aldığımız oyunu bu makinede oynayabilecek miyiz ?
Vay anasını, Türküz biz, anca bizim aklımıza gelir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SuSpect_tr
quote:
Orijinalden alıntı: Attila Han
--> Kardeşlik ile indirilen bir oyunu, harici bir disk 'e yedeklesek, ve bu yedeği başka bir makineye aktarsak, aktarmadan sonra da kardeşlik hesabını bu makinede açsak, 5 makine sınırını aştığı için oyunu indiremeyeceğiz, fakat yedekleme yöntemi ile başka makineden aldığımız oyunu bu makinede oynayabilecek miyiz ?
Vay anasını, Türküz biz, anca bizim aklımıza gelir.
Eyvallah, elimin altında ikinci bir makina olsaydı deneyecektim vallaha...
-
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
bU_rOCk
Bir hesap en fazla 5 makinede aktif edilir.
Oyunu silsen istediğin kadar tekrar indirebilirsin.(Binlerce kez)
Ama kardeşlik hesabının mutlaka Ps3'ünde durması gerekir, kardeşlik hesabının olduğu useri asla Ps3'ten silme yoksa kardeşlikten indirdiğin oyunları oynayamazsın.
+1 Dağıtmış abimiz yine ortalığı/>(İyi manada :D)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F906924D -- 31 Ekim 2011; 21:32:07 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps4 mü ps5 mi
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- psn kardeşliği
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- ps5 pro ne zaman çıktı
- en iyi hayatta kalma oyunları
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
- ps5 dik mi yatay mı
- mafia the old country ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X