arkadaşlar bende fat psp var kuzenin slim psp sini aldığımda hiç elime oturmadığını(arkası düm düz) hafifolduğunu ve oyunlardan zevk almadığımı gördüm sizin görüşünüz nedir sizce oynanabilirlik bakımından slimmi fatmı
Slim.
Fat gerçekten ağır.
ben slim kullanıyorum daha önce fat im vardı. fat daha bir ele oturuyor oynanabilirlik daha rahat fakat fat slime göre daha fazla arza yapıyor. örneğin fatin analog u slime göre daha çabuk bozuluyo. tuşlar da yine öyle. 1 seneden sonra tuşlar basmamaya başlıyo. silikonları değiştirmek zorunda kalıyosun. ayrıca slim in taşınabilitesi daha yüksek:) bir süre sonra slim e de alışıyosun. mecbur kalmadıkça fat e yönelmem. yeni alacaklar için slim derim. fati olanlarda üzülmesin. ir port la tv kumanda edebilirsiniz.
Cok sorulan ve anlam veremedigim bir soru. Kim hangini alır kullanırsa ona alısır ve o modeli kendine daha kullanıslı gelir. Bende Fat var ama ekran boyutu değişmediği surece ufak olanı tercih ederim.
fat bnce diğerini dokunucam kırılıcakmış gibi hissediyorum
boyu diil işlevi önemli o yüzden slim derim ben
ergonomi acısından fat ne kadar ele oturuyo deselerde slim hafif oldugundan daha avantajlı eğer ellerini bi yere yaslayıp oynamıyosan gerçekten bir süre sonra lleri uyusuyo insanın ve suanda bende slime alıştım ve arkasının bombeli deilde düz olması hiçte sorun yaratmıyo suan
ve oyunlardaki hız degerine etki edermi bilmiorm ki illa ediyodur fata 32mb ram warken slimde 64mb ram bellek var
32-64mb muhabbeti tamamen UMD'den oyun yukleme suresiyle alakalı. UMD alıp oynuyorum diyorsanız (!) dikkat edebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Blur
32-64mb muhabbeti tamamen UMD'den oyun yukleme suresiyle alakalı. UMD alıp oynuyorum diyorsanız (!) dikkat edebilirsiniz.
Olabilir ama cfw sürümlerde kullanılan iki uygulama açma programlarının (isim veremiyorum herşeye uyarı veriolar ) sadece slim psplerde calıstıgıda bi gerçek çünkü bu uygulamalar 64mblık hafızayı 2ye bölüp 32 32 şeklinde 2 uygulama çalışmasını saglıyor mesela siz pes9 oynarken bi yandanda music listesindeki şarkıları çalabiliyosunuz bunları sadece slimde yapıosunuz fatta böyle bi olanak yok
Slim'in o artısını duymustum ama sebebinin 64mb bellek oldugunu bilmiyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme