Şimdi Ara

oyun yönünden slimmi-fatmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kuzenin slim psp sini aldığımda hiç elime oturmadığını(arkası düm düz) hafifolduğunu ve oyunlardan zevk almadığımı gördüm
    sizin görüşünüz nedir
    sizce oynanabilirlik bakımından slimmi fatmı

• Slim.

Fat gerçekten ağır.
  • ben slim kullanıyorum daha önce fat im vardı. fat daha bir ele oturuyor oynanabilirlik daha rahat fakat fat slime göre daha fazla arza yapıyor. örneğin fatin analog u slime göre daha çabuk bozuluyo. tuşlar da yine öyle. 1 seneden sonra tuşlar basmamaya başlıyo. silikonları değiştirmek zorunda kalıyosun. ayrıca slim in taşınabilitesi daha yüksek:) bir süre sonra slim e de alışıyosun. mecbur kalmadıkça fat e yönelmem. yeni alacaklar için slim derim. fati olanlarda üzülmesin. ir port la tv kumanda edebilirsiniz.
  • Cok sorulan ve anlam veremedigim bir soru.
    Kim hangini alır kullanırsa ona alısır ve o modeli kendine daha kullanıslı gelir.
    Bende Fat var ama ekran boyutu değişmediği surece ufak olanı tercih ederim.
  • fat bnce
    diğerini dokunucam kırılıcakmış gibi hissediyorum
  • boyu diil işlevi önemli o yüzden slim derim ben
  • ergonomi acısından fat ne kadar ele oturuyo deselerde slim hafif oldugundan daha avantajlı eğer ellerini bi yere yaslayıp oynamıyosan gerçekten bir süre sonra lleri uyusuyo insanın ve suanda bende slime alıştım ve arkasının bombeli deilde düz olması hiçte sorun yaratmıyo suan

ve oyunlardaki hız degerine etki edermi bilmiorm ki illa ediyodur fata 32mb ram warken slimde 64mb ram bellek var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    PS3 fat kasa alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32-64mb muhabbeti tamamen UMD'den oyun yukleme suresiyle alakalı.
    UMD alıp oynuyorum diyorsanız (!) dikkat edebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

32-64mb muhabbeti tamamen UMD'den oyun yukleme suresiyle alakalı.
    UMD alıp oynuyorum diyorsanız (!) dikkat edebilirsiniz.

Olabilir ama cfw sürümlerde kullanılan iki uygulama açma programlarının (isim veremiyorum herşeye uyarı veriolar ) sadece slim psplerde calıstıgıda bi gerçek çünkü bu uygulamalar 64mblık hafızayı 2ye bölüp 32 32 şeklinde 2 uygulama çalışmasını saglıyor mesela siz pes9 oynarken bi yandanda music listesindeki şarkıları çalabiliyosunuz bunları sadece slimde yapıosunuz fatta böyle bi olanak yok
  • Slim'in o artısını duymustum ama sebebinin 64mb bellek oldugunu bilmiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.