Sanırsam senin ram az geliyo oyun için bende de 1 gb ram var arkadaş o oyunu oynuyo yalnız onun ram 2gb benimkinede kuralım dedim seninki kaldırmaz dedi ram az dedi o yüzden olabilir yani senin sebepte benim sistemde normal yani
quote:
Orjinalden alıntı: prodigydevil
Sanırsam senin ram az geliyo oyun için bende de 1 gb ram var arkadaş o oyunu oynuyo yalnız onun ram 2gb benimkinede kuralım dedim seninki kaldırmaz dedi ram az dedi o yüzden olabilir yani senin sebepte benim sistemde normal yani
Yanlış bilgi vermeyelim.
quote:
RECOMMENDED
* Pentium® III 1000 or Athlon™processor or higher * Graphics NVidia Geforce/ FX or Ati Radeon = 128 mb or higher * English version of Microsoft® Windows® 98/98SE/ME/2000/XP * 256MB of RAM * 52x Speed CD-ROM drive * 100% DirectX® 9.0a compatible 16 bit sound card and drivers * 100% Windows® 98/98SE/ME/2000/XP compatible mouse, keyboard and drivers * DirectX® 9.0a (not included)
Ekran kartı sürücülerinin ve en son Direct X sürümünün sisteminde kurulu olduğundan emin ol.
direct x 9c yüklü bende..ekran kartının en son sürümünü de yükledim işe yaramadı..hala aynı hata
O zaman farklı bi CD edinip dene. Çünkü muhtemelen bozuk bir dosya buna neden oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: prodigydevil
768 ram cod 2 sorunsuz çalışıyor / bitirdim
bazı arkadaşlar ram diyor güldürme arkadaşım adamın sistemi yazıyor sen oynadınmı hiç bu oyunu :)))