Şimdi Ara

Oyuna 1 sene ara veriyorum xd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteye hazırlanıyorum. Bu sene sınavlarım var. Sadece derslerime odaklanabilmek için oyunu bırakıcam. Oyunun trollerini bile özleyeceğim kesin. Bu 1 sene içinde yeni şampiyonlar çıkınca belki oyun bambaşka bir hal alıcak. Alışmam da uzun sürücek ama geri döneceğim günü iple çekiyor olacağım xd Sınavları olan arkadaşlara da başarılar. Kafayı meşgul etmeyin siz de oyunu bırakın derim ben. Üyeliğimi açalı 3 ay falan oldu ama 1 senedir bu bölümde takılıyorum. Üyeliğim olmadığı zamanlar konuları okuyordum. Her neyse bu bölümü de bırakıcam. Tavsiye amaçlı açtım aslında konuyu. Aslında şimdi aklıma geldi de sınavı olan arkadaşlar oyunu bırakmasın bence. Sınavda rakibim artsın istemiyorum xd. Hadi sağlıcakla

• son yaptığın espirimiydi?
  • hem de buz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

son yaptığın espirimiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger kendıne program yaparsan oyun için yeterli de vaktin olur kendini full derse odaklarsan erken bıkarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi Five Ghost

Üniversiteye hazırlanıyorum. Bu sene sınavlarım var. Sadece derslerime odaklanabilmek için oyunu bırakıcam. Oyunun trollerini bile özleyeceğim kesin. Bu 1 sene içinde yeni şampiyonlar çıkınca belki oyun bambaşka bir hal alıcak. Alışmam da uzun sürücek ama geri döneceğim günü iple çekiyor olacağım xd Sınavları olan arkadaşlara da başarılar. Kafayı meşgul etmeyin siz de oyunu bırakın derim ben. Üyeliğimi açalı 3 ay falan oldu ama 1 senedir bu bölümde takılıyorum. Üyeliğim olmadığı zamanlar konuları okuyordum. Her neyse bu bölümü de bırakıcam. Tavsiye amaçlı açtım aslında konuyu. Aslında şimdi aklıma geldi de sınavı olan arkadaşlar oyunu bırakmasın bence. Sınavda rakibim artsın istemiyorum xd. Hadi sağlıcakla

Dostum ayda bir kere ranked at bosu bosuna lig düşme

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

eger kendıne program yaparsan oyun için yeterli de vaktin olur kendini full derse odaklarsan erken bıkarsın...

Çok konu var ya. Özellikle Lys mat konularını nasıl halledicem bilmiyorum. İyi bir yer istiyorum. Yani bu kadar konuları bitirmek yalamak yutmak için zaman çok azmış gibi geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üniversiteye hazırlanıyorum. Bu sene sınavlarım var. Sadece derslerime odaklanabilmek için oyunu bırakıcam. Oyunun trollerini bile özleyeceğim kesin. Bu 1 sene içinde yeni şampiyonlar çıkınca belki oyun bambaşka bir hal alıcak. Alışmam da uzun sürücek ama geri döneceğim günü iple çekiyor olacağım xd Sınavları olan arkadaşlara da başarılar. Kafayı meşgul etmeyin siz de oyunu bırakın derim ben. Üyeliğimi açalı 3 ay falan oldu ama 1 senedir bu bölümde takılıyorum. Üyeliğim olmadığı zamanlar konuları okuyordum. Her neyse bu bölümü de bırakıcam. Tavsiye amaçlı açtım aslında konuyu. Aslında şimdi aklıma geldi de sınavı olan arkadaşlar oyunu bırakmasın bence. Sınavda rakibim artsın istemiyorum xd. Hadi sağlıcakla

her şey diledigin gibi olsun dostum.

• Sen bi 3 haftada 1 dereceli at yeter kaybetsende bir şey olmaz zaten inaktiflik süresi 0 lanir 5 lig dusecegine 15 LP gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 haftada bir ranked gir diyecemde kafan oyunda kalır o zaman(kendimden biliyorum)
  • güzel düşünmüşsün. oyun para kazandırmıyor.
  • Teşekkür ederim
  • bende bu sene sinava hazırlandım lolede bu sene basladim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

eger kendıne program yaparsan oyun için yeterli de vaktin olur kendini full derse odaklarsan erken bıkarsın...

Dinle bu arkadaşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

quote:

Dinle bu arkadaşı.

Tavsiyeniz için teşekkürler ama programlı çalışırım zaten. Bıkmamak için sürekli ders çalışmam. Yeni hobiler bulurum mutlaka. Çünkü bu oyunu oynarsam, oynamadığım zamanlar da kafamı meşgul ediyor oyunu düşündüğüm için. Bu da derse konsantre olmamı engelliyor. Ayda 1 at diyen arkadaşlar da olmuş ama kesinlikle hiç girmemeye kararlıyım. Teşekkürler herkese.
  • Hocam hiç mi senden küçük büyük lol oynayan arkadaşın yok, bende de aynı durum var, benden 1 yaş küçük bir arkadaşıma verdim şifreyi, 28 günde bir hatırlatıcam ranked gir diye, 1 oyun giricek kazanır kaybeder beni ilgilendirmez çıkacak sonra, preseason başladığında da çerçevemi ödüllerimi almış olucam sonra unranked olarak yatacak hesap
  • Aynı şey benim için de geçerli, ben de ara veriyorum 1 seneliğine. Bakalım, yazın güzel bir dönüş yaparım oyuna.
  • iyi oyundan bir noob eksilmiş olur
  • quote:

quote:

Çok konu var ya. Özellikle Lys mat konularını nasıl halledicem bilmiyorum. İyi bir yer istiyorum. Yani bu kadar konuları bitirmek yalamak yutmak için zaman çok azmış gibi geliyor.

bu sene lıse bıttı. sana yemın edıyorum her gün okul çıkışı int cafeye gidip 5-6 saat kalıyorduk. sadece aksam 11 de eve dönünce 2ye kadar ders çalıştım onun dışında lay lay lom du. ama hiç aksatmadım 437 gibi bir puan aldım mf2den lys matdan 42.25 net yaptım fen beni batırdı biyoloji 5 net falan sakın feni aksatma ben aksattım

• quote:

quote:

quote:

bu sene lıse bıttı. sana yemın edıyorum her gün okul çıkışı int cafeye gidip 5-6 saat kalıyorduk. sadece aksam 11 de eve dönünce 2ye kadar ders çalıştım onun dışında lay lay lom du. ama hiç aksatmadım 437 gibi bir puan aldım mf2den lys matdan 42.25 net yaptım fen beni batırdı biyoloji 5 net falan sakın feni aksatma ben aksattım

Hocam o zaman sende Sbs ile girdin peki çalışma temposu üniversite sınavının ne derece daha zor Sbs'ye göre. Yani ne bileyim Sbs'dekiyle benzer bir başarı elde etmek için ne kadar daha fazla efor lazım gibi, tabiki kişiden kişiye değişir ama yinede Sbs'ye kıyaslayınca bir şeyler söyleyebilirsin diye tahmin ediyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.