Evet beyler bu oyunu 1 sene önce 3 ay kadar oynamıstım daha sonra sıkılıp bırakmıstım simdi yeniden bırakmamak üzere baslıyorum Archer olacam SP leri neye vermem gerek?
Fire Light Pacheon Fire Cold Pacheon Fire Force Pacheon
Üçünden birini seçebilirsin.
Light daha iyi sanırım? Bu arada ilk hangisine vereyim yani Pacheon digerlerinden fazlamı olmalı? SP nin büyüklek derecesi ne olmalı?
NOT : 8 yıldır KO oynuyordum artık bıraktım
Farmdan önce;
Pacheonda Anti devil bow-Berserker arrow ve strong bow Fireda İmbue ve Phy Attack arttırıcı buffı Lightda mag attack arttırıcı ve graswalk
bunları açarsan sana yeticektir .
Archer bir karakterin force mastery kullanması bence hiç de ileriye yönelik bir seçim olmaz. Mastery limiti nasıl olsa 300'de kalacak; bu sebeple force bir build son demlerini yaşıyor şu 100 lvl cap'inde. Daha sonra sanırım 105 lvl capi olacak; belki de 110 olur bilemem; ama sonuçta force mastery düşürülecek. Ee maksimum seviyede olmayan force mastery de bir işe yaramaz. Bu sebeple hepten kapatacaksınız ve başka bir mastery açma yoluna gideceksiniz. Demem o ki; sp kasmanın eziyet olduğu şu zamanlarda ileriye yönelik seçimler yaparak, minimum çaba ile maksimum verimi almak.
en mantıklısı fire bow lihgt aç garmentte zorlanırsan pro giy bitsin bu çile