Şimdi Ara

oyuna giremiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabı aktive ettim account management tan. WoW ana paket ve TBC yüklü. Sürüm 2.0.0 oyuna girmek için ne yapmalıyım hangi patch ler lazım?

• niye kimse yardım etmiyor? Blizzard downloader calısmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldpain -- 29 Nisan 2009; 12:36:00 >
  • Arkadaşlar bilen kimse yok mu? Bir tane bile cevap gelmemiş. parayı yatırdım öyle kaldım pc başında. giremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldpain

Arkadaşlar bilen kimse yok mu? Bir tane bile cevap gelmemiş. parayı yatırdım öyle kaldım pc başında. giremiyorum

bugün çarşamba....bu sana bişey hatırlatmıyor mu
  • Orjinale gireceksen 3.1.1 sürümü lazım.
  • @ sivod

hayır sürüm farklı.

@mareşal_T@

evt orjinal. ama 3.1.1 e nasıl yükseltebilirim? Pm den yardımcı olursan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldpain -- 29 Nisan 2009; 13:48:03 >
  • http://www.strategyinformer.com/all/mmo/massively-multiplayer-online/patches.html

burda bütün official patchler var. kendi versiyonunu yaz bir yere ona göre başla indirmeye sırasıyla. eu mu us mi yazıyor yanlarında dikkat edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Valorant oyuna giremiyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blizzard downloader çalışmıyorsa oyuna repair yap düzelir. Öbür türlü çok uğraşırsın tek tek indirmekle ama sırasıyla şöyleydi sanıyorum 2.4.0 - 3.0.0 - 3.1.0 - 3.1.1 Ben genede otomatik indirme taraftarıyım sorun yaşamamak açısından.
  • eyvallah hocam bi repair yapayım olmazsa geri dönecem size

edit: repair çalışmıyor hocam. o sürümü desteklemiyormuş repair.

Blizzard repair v2.0

Benimki 2.0.0.6080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldpain -- 29 Nisan 2009; 14:47:31 >
  • peki worldofwarcraft.com dan trial ı indirsem patch ler inmez mi doğal olarak. 10 günlük wotlk olur fazladan
  • otomatik downoadı biraz yawaş gibime geldi benim benhttp://www.wowwiki.com/Patch_mirrors adresinden orbit ile çektim full hızda indi, sırasıyla kurman lazım ama baya bi download yapman lazım 3.10 800 MB falan kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Will

otomatik downoadı biraz yawaş gibime geldi benim benhttp://www.wowwiki.com/Patch_mirrors adresinden orbit ile çektim full hızda indi, sırasıyla kurman lazım ama baya bi download yapman lazım 3.10 800 MB falan kolay gelsin

hocam bir yardımcı olur musun? oraya ben de baktım ama US lar GB ler birbirine girdi aklım karıştı
  • arkadaşlar

1-repair işe yaramadı versiyon farklı diyor (nasıl oluyorsa artık, direk orjinal cd den yüklüyorsun ekleme yapmadan. ama uyumlu değil)

2-wowiki karışık geldi bana anlatabilir misiniz? ayrıca orda 2.4.3 ten başlıyor patch ler benim sürümüm 2.0.0

Sürüm 2.0.0 dan 3.1.1 e nasıl geçerim en kısa ve basit yoldan. Lütfen bunun cevabını istiyorum sadece
  • Arkadaşlar yukarda yazıgım şeyin çözümünü bulabilecek varsa lütfen pm lerini bekliyorum. sabahtan beri ugrasıyorum artık patlama noktasındayım. msn de görüselim yardımcı olabilecek arkadaşlarla
  • ID ve password la account management a login olanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldpain

ID ve password la account management a login olanmıyorum

arkadaşım sende hangi paket var enUS mu enGB mi
    hangi siteden login olmaya çalışıyosun wow-europe.com mu worldofwarcraft.com mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.