Şimdi Ara

Oyuna Giriş için Kesin Çözüm (Denendi !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar linkteki program DNS güncellemeye yarıyor ve hiçbir zararı yoktur. İsteyen internetten araştırabilir.

Programın adı TreeWalk DNS.. Aşağıdaki linkten (Link programın yapımcılarının sitesindendir) indirip kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. LAG da da hatrı sayılır bir azalma olacak. Bi teşekkür yeterlidir. Herkese iyi eğlenceler.

http://treewalkdns.com/download/051111twdns.zip

Önemli NOT : Program illegal DEĞİLDİR !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nwaps -- 8 Ocak 2008; 20:32:54 >

• Abisi sen git 12- forumlarında takıl. Gereksiz insanlar lütfen açtığım konuyu kirletmeyin..
  • işe yaramıyor boşuna indirip denemeyin
  • Denedinmide konuşuyorsun. ben girdim yarım saattir de oynuyorum. insanları kötülemek ne kadar kolay. Hata bende insanlık yapıp yardımcı olalım dedik. Aman aman bi daha mı .. ASLA..
    quote:

Orjinalden alıntı: Melrin

işe yaramıyor boşuna indirip denemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nwaps

Denedinmide konuşuyorsun. ben girdim yarım saattir de oynuyorum. insanları kötülemek ne kadar kolay. Hata bende insanlık yapıp yardımcı olalım dedik. Aman aman bi daha mı .. ASLA..
    quote:

+1 ßazı ki$iLere payLaşımın "p" si yaramıyor. Emeğine sağLık der insan hataLı ßiLe oLsa ßirŞeyleri payLa$maya çaLı$mı$ ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightTerror -- 8 Ocak 2008; 21:09:59 >

• quote:

Denedinmide konuşuyorsun. ben girdim yarım saattir de oynuyorum. insanları kötülemek ne kadar kolay. Hata bende insanlık yapıp yardımcı olalım dedik. Aman aman bi daha mı .. ASLA..
    quote:

Denemesek Yazmayız Heraldee...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scolerr®

quote:

quote:

+1 ßazı ki$iLere payLaşımın "p" si yaramıyor. Emeğine sağLık der insan hataLı ßiLe oLsa ßirŞeyleri payLa$maya çaLı$mı$ ..

kullanıcıları Uyarmak Lazım... Ben İndirdin Çalışmadı Başkasınında Vaktini Harcasına Gerek Yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şey için geç mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Bende Şu Program İşe Yaradı

http://www.tam_indir.com/program/16382/DNSci_v1.25(DNS_Ayar_Programi).htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 8 Ocak 2008; 21:18:17 >
  • KONUYU KİLİTLEYİN LÜTFEN
  • Yav oyuna kesin giriş felan die bir şey yok olmayacakta joymax böle bir açık yapmaz pre mecbur enayimi joymax böle bi açık yapsın o zaman pre ne için ? presi olanlar içeri olmayanlar dışarı bide şansınız varsa hemen alır şans işi..
  • Benim verdiğim program sadece TTNET den kaynaklanan oyuna giriş problemini çözüyor.. !! Premium görevi görmüyor.. Oyuna tekde girmek diyede birşey yok.!! sadece TTNET den kaynaklanan sorun için bu program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiAbLo_DeViL

Yav oyuna kesin giriş felan die bir şey yok olmayacakta joymax böle bir açık yapmaz pre mecbur enayimi joymax böle bi açık yapsın o zaman pre ne için ? presi olanlar içeri olmayanlar dışarı bide şansınız varsa hemen alır şans işi..

/>

ne dediğinin farkında mısın kardeşim?

• Kesin gireyim Diyen Arkadaslar da No Dc programını Kullansınlar bu kadar basit

istediği kadar dene beni konusturmayın illegal bir program oldugundan dolayı burda verilmiyor

farklı sitelerde arayın bulacaksınızdır

iyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Kesin gireyim Diyen Arkadaslar da No Dc programını Kullansınlar bu kadar basit

istediği kadar dene beni konusturmayın illegal bir program oldugundan dolayı burda verilmiyor

iyi forumlar...

hangi siteden bir yarsımcı oluver yaw
  • çalışıo mu bare ötekiler sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_caner_tr

quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Kesin gireyim Diyen Arkadaslar da No Dc programını Kullansınlar bu kadar basit

iyi forumlar...

hangi siteden bir yarsımcı oluver yaw

Yasak Olduıgundan Dolayı Pm İle Attım Pm e Bak :)
  • boyle bi program olsa premium alanlar keriz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

boyle bi program olsa premium alanlar keriz mi?

ayda yilda dogru konustun

şaka

• yazilanlari okumadan atlayanlar aslinda kendilerini soyledikleri sey yerine koyuyorlar :D

arkadas verdigi seyin ne ise yaradigini aciklamis ...
    silkroadonline.net joymax.com seklindeki adreslere bilgisayarinizin baglanabilmesi icin once bu adin ip ye cevrilmesi gerekir bu isi de dns ler (domain name server) yapar ... siz standart otomatik dns al secenegini kullanir iseniz ttnet in herkese verdigi dns yi kullanirsiniz bazen bu dns ler siser, sapitir ... o zaman bu adresleri cozemezsiniz ve start gelmeme gibi sorunlar yasarsiniz ...

arkadasin verdigi turden programlar pingi iyi nispeten bos ve rahat dns leri bularak bunlari kullanmanizi saglar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

boyle bi program olsa premium alanlar keriz mi?

şş ne kerizi ayıp oluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.