Şimdi Ara

Oyuna yenı basladım bır kac sorum olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gun gectı kalkanım kalktı sımdı saldırmaya basladım. 1 2 koyden ganımet aldım. Gelısmeyede basladım yalnız bırı bana saldırdı tum koyu yıktı.bende koyum yıkıldı dıye oyunu bırakıcaktım :) sonra koy ekranım acıldı hıc bır sey kaybetmemıs gıbıydım. Sımdı bu adam benden ne kazandı ben ne kaybettım. Ben bunu anlayamadım.
    Gelişme mantıgını savunmayı falan yavastan cozuyorum ama savas mantıgını dedıgım gıbı anlayamadım

Bırde bos mu durayım kendıme bır klan bulmam gerekıyor mu hemen benım yararıma olur mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O adam senden altın iksir çaldı oyunda gelişmenin mantıgı altın iksir kazanmaktan geçiyor bunun içinde 5 adet işçi var alabildiğin kadar alıp sürekli her şeyi geliştirmen artık geliştirecek bir şey kalmadığında köy binanı bir üst seviyeye basman ve sonra aynı sekilde gelişmeye devam etmen gerekiyor yani önünde çok uzun yıllar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

O adam senden altın iksir çaldı oyunda gelişmenin mantıgı altın iksir kazanmaktan geçiyor bunun içinde 5 adet işçi var alabildiğin kadar alıp sürekli her şeyi geliştirmen artık geliştirecek bir şey kalmadığında köy binanı bir üst seviyeye basman ve sonra aynı sekilde gelişmeye devam etmen gerekiyor yani önünde çok uzun yıllar var..

Yanı köy bına yıkma olmuyor benım gelıstırgım sey hep gelısmıs kalıcak. Savas oldugunda gelen kısı altınımı ıksırımı alıp gıdıcek degıl mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Arkadaslar 2 gun gectı kalkanım kalktı sımdı saldırmaya basladım. 1 2 koyden ganımet aldım. Gelısmeyede basladım yalnız bırı bana saldırdı tum koyu yıktı.bende koyum yıkıldı dıye oyunu bırakıcaktım :) sonra koy ekranım acıldı hıc bır sey kaybetmemıs gıbıydım. Sımdı bu adam benden ne kazandı ben ne kaybettım. Ben bunu anlayamadım.
    Gelişme mantıgını savunmayı falan yavastan cozuyorum ama savas mantıgını dedıgım gıbı anlayamadım

Bırde bos mu durayım kendıme bır klan bulmam gerekıyor mu hemen benım yararıma olur mu.

sakın sakın yeşil taş harcama sakın
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Yeşil taş kullandın mı? >Hiç kullanmaman gerekiyor 5. işçiyi alınca taşları istediğin gibi kullan sana saldıran kişi senden altın, iksir,kara iksir ve kupa çalar kupanın bir önemi yok yani şuan için sen altın ve iksir çalıp köydeki binaları köy binasına göre bitirerek sonra köy binasını basarak ilerle duvarlarıda köy binasına göre basmayı unutma asker seviyelerinide laboratuvar boş bırakmadan yükselt köy binasını erken basma çok pişman olursun kara iksirle 7. seviye köy binasında tanışacaksın kesinlikle bir klana gir ve 6. 7. seviye dev atarlarsa sana o seviyedeki her köyü tamamen yıkarsın kolayca. sadece belediye binasını yıkmak saldıran için kupa almak demek, saldırılan için 12 saat kalkan almak demek sen köy binasını dışarı koyacaksın saldıran kişi binayı alıp çıkıcak ganimetin (altın,iksir) korunacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.