Wow pacth hatalarından dolayı sinir olcağıma bırakırım felsefesiyle bırakmış bulunuyorum.
ve forumda bu oyunu çok oynayan olduğunu biliyorum bende bir arkadaşımla beraber bu oyuna başlama kararı aldık ko rehberinden faydalanarak oyunu indirmeye başladım lakin ordaki resimde 1453 pacth diyor benim ki 1506 setup exe diye bir dosya indiriyor şimdi bunu indirince direk oyuna girebilecekmiyim? ikinci bir soru buralarda bölümlerin açılma zamanı farkı varmış en yeni açılanı hangisi birde açılalı ne kadar oldu ?oraya geçmei düşünüyoz.bide o bölümde hangi ırk baskın bunları cvplayıp beni aydınlatırsanız çok sevinirim ilgileriniz için şimdiden tşkrler.
quote:
Orjinalden alıntı: LockTuran
Wow pacth hatalarından dolayı sinir olcağıma bırakırım felsefesiyle bırakmış bulunuyorum.
ve forumda bu oyunu çok oynayan olduğunu biliyorum bende bir arkadaşımla beraber bu oyuna başlama kararı aldık ko rehberinden faydalanarak oyunu indirmeye başladım lakin ordaki resimde 1453 pacth diyor benim ki 1506 setup exe diye bir dosya indiriyor şimdi bunu indirince direk oyuna girebilecekmiyim? ikinci bir soru buralarda bölümlerin açılma zamanı farkı varmış en yeni açılanı hangisi birde açılalı ne kadar oldu ?oraya geçmei düşünüyoz.bide o bölümde hangi ırk baskın bunları cvplayıp beni aydınlatırsanız çok sevinirim ilgileriniz için şimdiden tşkrler.
hiç başlama bırak o zaman
Valla şuan carnac east en yeni açılan ama hazıran sonu bi tane daha açılabilir carnac eastda humanlar daha iyi...
SaKın BaŞLama Bu oyuna aslında Çok güzel Bir Oyun ama Ya Seni kitler Ya Sen onu kitlersin
knight online exe setup 1506 dosyasını indirdim yükle diyorum hiç birşey yapmıyor ne yapmalıyım ?
yüklemiorsa bırak öle KalSIn boşu boşuna sende buLaşma şu pisliğe
quote:
Orjinalden alıntı: xSanalordx
yüklemiorsa bırak öle KalSIn boşu boşuna sende buLaşma şu pisliğe
pislik mislik wow u cıkarınca hayatımdan o kadar boş bir yer ortaya cıktı ki kitap okumakla tv seyretmekle dolmuyor okullarda tatile girecek meşgale bulmam lazım bişekilde yardımcı olun maksat arkadaşımla akşamları 1-2 saat takılmak canım sıkılıyo evde msn dede hep aynı muhabbetler '' slm nbr ii sn bnd bn kçym grşrz by'' siz bu pislikte tek başınıza iken benim gönlüm el vermez batıcaksak beraber batıcaz :D
1506 exe dosyası yüklenmi açılmıyo hiç bir şey olmuyo ben bu oyunu nsl kurcam ? bu pacthden önce bişeyler daha mı indirmeliyim nereden indirebilirim varsa..
1506 ya çift tıkla kurması lazım kurduktan sonra oyunu baslattıgında 1527 ye kadar patch yükleyecek, ufak tefek patchler çok uzun sürmez. onlarda tamamlandıktan sonra ıyunu tekrar baslattıgında START butonun gördügünde oyuna girebilirsin. tabiwww.knightonlineworld.com dan üyeliğini alman lazım öncelikle. oyuna girdikten istedigin servere girip bi ırk seçip karakterini seçip kasmaya baslıyosun işte.
en yeni serverda carnac east, açılma sırası yulardan assagı dogru, en eskisi en tepedekii.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme