Şimdi Ara

Oyuna yukardan veya aşağıdan başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oyuna yukardan başlayınca deplasmanda gibi hissediyorum ve kasamıyorum..

mesela eğer yukarda başladı iseniz ve alt koridorda iseniz kule altına push yiyorsanız adamı seçebilmek çok zor oluyor .. ama aşağıda başlayan harika bir şekilde görebiliyor dürtükleyebiliyor

her oyunda aşağıdan başlamak gibi birşey mümkün değil midir ?

• Serbest kamera kullan ve ona alış.
  • Aşağı yukarı Sanırım takımların koridorlarını diyorsunuz. Ama bilerek başka takıma gelmek var mı bilmiyorum. Bazen aklımdan şu geçiyor: Oyunu kabul edecekken 10 kafa çıkıyor. Acaba sonraki 5 gelince kabul edince diğer ilk 5 te kabul edince başka takımdamı oluyoruz merak etmiştm şimdi bu konuya gelecek arkadaşlara soruyorum bende
  • aynı sorun bendede var smartcasta alışmaya çalışıyorum ama kameraya nasıl alışacam bilmem
  • Ya siz o kamera ile nasıl oynuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zilean

Serbest kamera kullan ve ona alış.

nasıl yani kardo
  • Topda yukardan baslayanlar
    botta asagidan baslayanlar avantajli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickFELIX

quote:

Orijinalden alıntı: Zilean

Serbest kamera kullan ve ona alış.

nasıl yani kardo

Sağ alttaki minimap'in etrafındakilerin üzerinde gezdir imleci orda kamera ayarı var, ordan serbest kameraya ayarla. Serbest kamerada mouse ile kendin hareket ettiriyorsun kamerayı. Space'e basılı tuttuğun sürece de sana sabitleniyor.
  • Profesyonel olmak istiyorsan alcan smartcasta bide kamera açını sen kontrol et alışırsan iyi şeyler yaparsın benden söylemesi :) Benim en büyük artım oyuna yeni başladığımda kamera kilitli değildi öyle öğrendim alıştım :)
  • Sabit kamera oynamayın beyler aman diyim. Çok zorlanırsınız

Ayrıca ben de mor takım olduğum zaman kendimi kötü, iğrenç, çaresiz hissediyorum. Psikolojik
  • Oyunu sabit kamera ile oynayan mı var ?
  • Strateji oynadığımdan mıdır nedir sabit kamerayla hiç oynayamadım
  • Şu mor mavi diye ayıranlar az oyunu olanlar bence. Bende 1200 oyun falan vardır . Zamanla alışırsınız oynamya devam. Arkadşların dediğini smart ve serbest kamera kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 6 Ağustos 2013; 0:38:34 >
  • Oyun ilk oynadığımda alıştırma da hemen o sabit kamerayı kapatmaya çalıştım sonradan buldum belki eskiden strateji oynadığımdandır
  • benim hiç bir sıkıntım olmuyor niyeyse? gerçekten hiç böyle zorluk çekmiyorum o açıdan
  • Bende 2.5 yildir alisamadim , bilgisayarimin ekrani kare o yuzden olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Bende 2.5 yildir alisamadim , bilgisayarimin ekrani kare o yuzden olabilir

sen 2 ie kasıyosun ondandır
  • Sırf mor takım denk gelir korkusundan dolayı adc oynamıyorum. 1 yıldır oynuyorum serbest kameraya alışamadım çok karışıyor işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Sırf mor takım denk gelir korkusundan dolayı adc oynamıyorum. 1 yıldır oynuyorum serbest kameraya alışamadım çok karışıyor işler.

Pick ekranında anlayabiliyorsun hangi tarafta olduğunu. Ama yine de kendini geliştirmek istiyorsan serbest kameraya alış.
  • Kesinlikle aşağıdan baslamak ( mavi ) adcler için kötü çünkü iyi bir ormancı kulenin üst tarafındaki çalılıklardan rahat gank atabilir buda supportu totem için zor durumda bırakır. Adc'de yukarı başlamak daha iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.