Şimdi Ara

Oyuncunun mutsuzluğunu engelleme....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar atleticho madrid'de ilk senem ufjalusiyi satıp parasıyla İvan Rakitici aldım ama daha 5 hafta geçmedi ki oyuncu mutsuzum dedi tamam dedik bu seferde tutturdu beni transfr listesine koy diye napmam lazım arkadaşlar Rakitic hakkında scoutlarım dünyanın parlak oyuncularından biri olcak diyor yardımcı olursanız sevinirim .....

• Rakitic yetenek olarak ust sevıyelere cıkcagını sanmam ama uzun sureler verırsen vede yanında ıı bı takım olursa mental olarak cok ıı yerlere gelıcektır moralı bozulan oyuncuyu kazandırmak cok zor 2008 2009 da kontrat ver 1 2 kerede oyuncuyu medya ov sorununu cozerdı sımdı ıse bıraz dah zor kontrat zaten buyuk ıhtımalle kapalıdır kazanıcam dıye maclarda oynatırsan ustune bıde kotu performans oyuncuyu kazanması dahada zorlasıyo benım 1 taktıgım var genellıkle ıse yarar kendıme gore kalıte olarak dusuk rakıplere denk gelen fıksturde pesıne 1 2 tane de hazırlık macı ayarlarım oyuncuya serbest rol verırım cogunda toparladıgını gordum bazende satmak zorunda kalıyosun
  • Ben genellikle oyuncuyla bire bir konuşmayı deniyorum. Genellikle mutsuzluk problemi olan oyuncularım 18'e girmekte zorlanan ama statü olarak kadro oyuncusu işaretli oyuncular oluyor. Klüpte bulamıyorlar. Benim tek korktuğum takımında moraline kötü etki olmaları. Takımdan ayrı antreman yaptırıyorum onlara ve yedek takımda oynatıyorum.
  • Oyuncuyla diyaloga gir ve onun Atl. Madrid'e alışabilmesi için istediği oyuncuyu satın al.

Mutlu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Oyuncuyla diyaloga gir ve onun Atl. Madrid'e alışabilmesi için istediği oyuncuyu satın al.

Mutlu olur.

bn ingilizceden anlamam ki . bana resimli gösterirsen daha iyi anlayabilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdem43_43

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Oyuncuyla diyaloga gir ve onun Atl. Madrid'e alışabilmesi için istediği oyuncuyu satın al.

Mutlu olur.

bn ingilizceden anlamam ki . bana resimli gösterirsen daha iyi anlayabilirim .

Oo hocam o zaman hafta sonunu beklemen lazım. Fmnin yüklü olduğu bilgisayar bende değil, ama internette arattırırsan belki bulursun.

İyi günler.
  • Birebir konuşmayı seç motive et 11 yüklü olsa gösterirdim Agüero'yu 18 ay elimde tutmuştum öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Birebir konuşmayı seç motive et 11 yüklü olsa gösterirdim Agüero'yu 18 ay elimde tutmuştum öyle.

Valla zar zor yaptım zaten 2015 e kadar imzaladığım için sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: stanger34

bendede aynı sorun ofansif defansta her maçta oynattığım perez adındaki kıl bir futbolcu herşeyde morali bozuluyo devamlı başka kulüplere gitmek istiyor sürekli morali düzelsin diye kontrat imzalıyorum inanırmısınz kulüpteki en iyi 4 üncü oyuncu ama en çok maaşı ona veriyorum. yinede hep kötü yada çok kötü oluyor. hatta bazen bi kritik maçta penaltı kaçırdığında morali dibe vuruyor. bende morali düzelsin diye basına bu futbolcudan çok memnunum diye açıklama yapıyorum. i... herif ben penaltı kaçırdım menejerim niye benim hakkımda iyi yorum yaptı anlayamıyorum diyip daha çok moralini bozuyor. transfer dönemi başlasın kübaya yollıycam herifi gıcık oldum. bu arada oynadığım takım chelsea

onla sohbet etmeyi dene muhabbet edersen belki yaparsın ama ben yapamıyom ben olsam penaltıya vb koymam 2015 yılına kadar kontrat imzalarsan sorun olma o adam 2015 e kadar senindir .zaten o zaman olunca 2015 yaşı geçmiş olur sallarsın başka bir kulübe dostum

• Eski serilerde bende de oluyordu.Açıklamada şu oyuncuyu oynatmadığın için mutsuz falan yazıyordu sonra bi heves oynatıyorduk hala aynı şey yazınca fazla önemsemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

Eski serilerde bende de oluyordu.Açıklamada şu oyuncuyu oynatmadığın için mutsuz falan yazıyordu sonra bi heves oynatıyorduk hala aynı şey yazınca fazla önemsemedim.

dostum ama onun morali düşüyor çok kötü oluyor maçlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

Eski serilerde bende de oluyordu.Açıklamada şu oyuncuyu oynatmadığın için mutsuz falan yazıyordu sonra bi heves oynatıyorduk hala aynı şey yazınca fazla önemsemedim.

Diyorum ya eski serilerde moral falan önemsemiyordum Taktik yarat, 11 seç, maç yap menejerlik oyunu buydu eskiden benim için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

Diyorum ya eski serilerde moral falan önemsemiyordum Taktik yarat, 11 seç, maç yap menejerlik oyunu buydu eskiden benim için

dostum ama değişti :)

• Odasina kiz yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Odasina kiz yolla

ah öle bi şık olsa en iyi rusları getiririm adam hiç kasmaz ömrünün sonuna kadar takımda kalır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.