Şimdi Ara

Oyunda Çökme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyuna girdiğimde , talent değiştiriken, zindana girerken, uçarken kaçarken devamlı oyunda çökme yaşıyorum.
    Bu sorunu yaşayanlarınız varmı yani patch'in daha tama kararlı çalışmadığındanmı kaynaklanıyor yoksa benim sistemimdemi bir sorun var.

• böyle bir sorunla karşılaşmadım büyük ihtimal bazı oyun dosyaların hasar görmüş, repair denemelisin.
  • @ eudimonia

Çökme derken dc mi oluyorsun yoksa wowerror hatası mı alıyorsun?
  • Sizin yine iyi durumda ben oyuna giremiyorum şuan :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

@ eudimonia

Çökme derken dc mi oluyorsun yoksa wowerror hatası mı alıyorsun?

Çökme derken, oyunda heartstone yaptığımda, zindana girerken yüklenme aşamasında, duel talent değiştiriken oyun donup kalıyor. Az önce Dunemaul genel kanalında birileri daha yakınıyordu benzer sorunlardan.

Edit: Cache temizlendi repair yapıldı, addonlar kapatıldı. Sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 20 Ekim 2010; 14:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eudimonia

Çökme derken, oyunda heartstone yaptığımda, zindana girerken yüklenme aşamasında, duel talent değiştiriken oyun donup kalıyor. Az önce Dunemaul genel kanalında birileri daha yakınıyordu benzer sorunlardan.

Edit: Cache temizlendi repair yapıldı, addonlar kapatıldı. Sorun devam ediyor.

Dün bu bahsettiğin şeylerin aynısını ben de yaşadım, modeme restart attım, cache i sildim sorun bitti. Ama sorun neden kaynaklı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.