Şimdi Ara

oyunda donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskı anakartım da sorun oldugu ıcın bugun yenı bır kart ,cpu aldım kartı ve ıslemcımı degıstırdım . kartın driverlarını vs yukledım. ve tum sorunlarımın cozuldugunu umarak oyuna gırdım. oyuna girene kadar hersey iyiydi. oyunda aynı büyüyü spamladığım zaman oyunun takıldıgı barız bır sekılde bellı oluyor. dahası dungeona gırdıgımde bu dahada artıyor ve bısure sonra tamamen oyun donuyor. sorun nedır sizce?

Bu arada su ankı kartım foxconn a74ml-k 3.0 uzerındekı ıslemcıde amd phenom II 2x 555. ve oynadıgım oyunda world of warcraft yanı cok yuksek gereksınımlerı olmayan onlıne bır oyun

• Sistemi sıfırdan mı kurdun? Sorunlu driver, fazla ısınan fan, hdd problemi, gibi bir sürü şey olabilir. Bence sistemin yedeğini al komple sıfır bir kurulum yap.
  • sistemi yeni almadım eskı anakartım bozulmustu o yuzden mavı ekran yıyordum. bende yenı anakart , cpu ve ram aldım. eskı ekran kartımımı ve hdd yı kullanıyorum. anakartın uzerındekı lan ın guncel driverını bulamadım o yapıyor olabılırmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    BF3 MULTIPLAYER KASMA SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.