Şimdi Ara

Oyunda ekran karıncalaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde ekran kartı değiştirdim.Oyunlara girince ekran karıncalaşıyor azda olsa.Driver falan güncelledim.Ama hala devam ediyor nedeni ne olabilir?Yardım eder misiniz

• Ekran kartı ile ekran arasıdaki kabloya bakın kablo ezik olabilir kabloyu değiştirmeyi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realworrior -- 13 Temmuz 2014; 16:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

Ekran kartı ile ekran arasıdaki kabloya bakın ezikse veya hasar görmüşse değiştirin büyük ihtimal sonrun çözülücektir ;)

Yok ya ondan olduğunu sanmıyorum.Ekran kartını değiştirmeden önce bir sorun yoktu çünkü.Ve kabloda da sorun yok. :)
  • ekran kartınız hangi marka ve özellikleri nelerdir. bunları yazıp konuyu daraltırsanız yardımcı olma şansımız artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

ekran kartınız hangi marka ve özellikleri nelerdir. bunları yazıp konuyu daraltırsanız yardımcı olma şansımız artar

Ekran kartım AMD HD 7800 . Bilgisayarımla uyumlu herhangi bir sorunu yok.Ancak masaüstündeyken o karıncalaşma yok.Oyuna girince oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewaynn -- 13 Temmuz 2014; 16:31:57 >
  • Oyunlara girince ekrandan şerit şerit geçiyor gibi oluyor yatay şekilde.Yardım edebilecek yok mu ?
  • PSU parazit veya kacak yapıyor olabilir bir kontrol edin veya sorununuza gore ekran kartı yük altındayken parazit yapıyor PSU ekran kartına yeterli gücü saglayamama ihtmalide var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlar Yarım Ekran Açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DéCode

PSU parazit veya kacak yapıyor olabilir bir kontrol edin veya sorununuza gore ekran kartı yük altındayken parazit yapıyor PSU ekran kartına yeterli gücü saglayamama ihtmalide var..

Ekran kartınıda PSU'yu da yeni aldım.PSU 600 W gücü yetiyor.
  • Bazı oyunlarda VSYNC arttırınca o yatay çizgiler azalıyor ve kapatınca artıyor.Bunun tam çözümü yok mu acaba?
  • Grafik kartınızın garanti süresi bitmediyse garantiye göndermenizi öneririm.Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.