en cok üzüldüyüm an herkes gibi syulduğum an abi yeter dedim bi daha oynamıyacam okadar emek okadar yatırım bom bos bi web den baska bişi deyil ben ayıktım bu usa lerin yaptıkları tuzaktan bizim aklımızı karıştırıp ülkenin aklını baska yere cekmek ......
4 kere bf de Wracth a giderken egolara 2 kere wracth a bi kere birde bi canavar wardı zıplıo ona :D kafayı yedim!!
Asıl tartıştığım kişinin pm'sini kapatmasıyla saydığım tüm lafların oyundaki en samimi olduğum kişiye gitmesi ve o olaydan sonra 1 daha görüşmememiz
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
quote:
Orjinalden alıntı: nsmc001
5 tane +7 chtini yaktım önden 5tane +fp 5 tane +8 maul 5 tane +8 bow yaktım ve +6 shardımı sürdüm yandı bilgisayarı kırdım ve babam beni dövdü
mazi aklıma geldi kendime gülüyorum, sana degil aslında.. +7 mirage swordum vardi aynı sen gibi ne bulursam yaktım. +8 e denedim trina ile yine yandı bende monütöre yumruk attım,monütörü kırdım elimi de kestim 5 dikis var elimde
zuahahahh tek deli benimdir diye düsünüyordum
neyse gittim bi daha monitör aldım 2 gün sonra:P
oda güzel
cz ye yanlşlkla 20 gb parayla gidip yaklaşk 10 dk sonra sağ altta "lost 1000000000 coins" yazısını gördüüm an
quote:
Orjinalden alıntı: sNiRoNe
cz ye yanlşlkla 20 gb parayla gidip yaklaşk 10 dk sonra sağ altta "lost 1000000000 coins" yazısını gördüüm an
bendede bazen oluyo
presiz 1 e gtam girdiğimde bağlantının gitmesi
quote:
Orjinalden alıntı: bulentgvn
yeşil kutuyu kırdırdığımda warrior ctin +1 düştüğü an
aynen yaw hep banada kötü şeyler çıkıyor
tüm itemlerimi satmak icin premiumlu arkadasıma letter ile atmam ve onun charına girdiğimde 999 ban yediğini gördüğüm an kafayı yemiştim o gece uyuyamadım +7 shell set ve dual +8 clever vardı ardream charı warrior dizcektim hayallerim yıkıldı
bide ondan önce hacklendiğim an
quote:
Orjinalden alıntı: veron
tüm itemlerimi satmak icin premiumlu arkadasıma letter ile atmam ve onun charına girdiğimde 999 ban yediğini gördüğüm an kafayı yemiştim o gece uyuyamadım +7 shell set ve dual +8 clever vardı ardream charı warrior dizcektim hayallerim yıkıldı
bide ondan önce hacklendiğim an
arkadaşım durumun çok kötü
millete heal basacam derken ÇAT!!! diye golemin öldürücü darbesi ardından yere çivilendiğim an
veron letter kabul edilmeyince 1 hafta içinde geri dönmüyormuydu???
quote:
Orjinalden alıntı: Orkun686
presiz 1 e gtam girdiğimde bağlantının gitmesi
üzüldüm
magelerin golemler çekmesi
valla yaktığım her iteme ve her ölüşüme yanarım ayrım yapamam
Oyundaki her saniyem ayrı bir mutsuzluk bee ..
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
bu da ayrı bi bakış açısı ben de bunu farkedip bıraktım zaten oyunu 6 ay kadar önce oynarken iyidi eğlendim de kaptırınca fena oluyo..
Geçen gün +6 Shardımı +7ye basıp poison basarken yaktığım ve arkasından sinirlenip valkyrielerden chitinlere, potionlardan buff ac dex scrollara, takılardan +3 reb. md ye kadar her birşeyimi yakıp oyunu bıraktığım an
quote:
Orjinalden alıntı: OsKuR
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
bu da ayrı bi bakış açısı ben de bunu farkedip bıraktım zaten oyunu 6 ay kadar önce oynarken iyidi eğlendim de kaptırınca fena oluyo..
Bende Bırakacağım O Yüzden Charı SAtışa Çıkardım ..
Girdiğimde charımın bomboş olduğu an...
bi gece atilla kesıyordum patosda hp sinin nerdeyse %1 kala sak dıye X-Trap hatsı verdı tekrar gırdıghımde hukumdar clanından bi arkadas kesti ve içinden wp düştü ondan once kestıklerımde hep ep düşmüştü ve boş cıkanlarda var tabi encok o dropa içim yanmıstı son bi sd darbesı kalmıstıkı x-tarp aramıza girdi o gecekı isyanımı dusnun