Şimdi Ara

***Oyunda en mutsuz olduğunuz aN*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 59 LWL DUAL CELVER +8 SNİTİN +7 SET OLAN ARDREAM CHARIMIN BANLANMASI
  • yeşil kutuyu kırdırdığımda warrior ctin +1 düştüğü an
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentgvn

yeşil kutuyu kırdırdığımda warrior ctin +1 düştüğü an

aynen bendede oluyo
  • +9 Mirage Dagger'e "Poison" Basarken Yaktığım An
  • 5 tane +7 chtini yaktım önden 5tane +fp 5 tane +8 maul 5 tane +8 bow yaktım ve +6 shardımı sürdüm yandı bilgisayarı kırdım ve babam beni dövdü

• xtrap ın ızdırap cektirmesiii.

oyunu oynayan 8-13 yaslarındaki bebe sürüsü ve yaptıkları aptallıklar.

dolandırmak icin kurana el basan yalancı müslimanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nsmc001

5 tane +7 chtini yaktım önden 5tane +fp 5 tane +8 maul 5 tane +8 bow yaktım ve +6 shardımı sürdüm yandı bilgisayarı kırdım ve babam beni dövdü

mazi aklıma geldi kendime gülüyorum, sana degil aslında..
    +7 mirage swordum vardi aynı sen gibi ne bulursam yaktım.
    +8 e denedim trina ile yine yandı bende monütöre yumruk attım,monütörü kırdım elimi de kestim 5 dikis var elimde

zuahahahh tek deli benimdir diye düsünüyordum

neyse gittim bi daha monitör aldım 2 gün sonra:P

• Bnmde Buf verirken aynı zamanda yatmam
  • iron impactı basıp basıp +5 yapıp, trinayla +6 yaparkene yaktığım an(hemde trinayla)

artık no upgrade 4ever +3
  • Bu oyuna günlerimizi gençliğimizi veriyoruz. geriye baktığımızda ulan bukadar uğraştık bari yarıda

bırakmayalım diyosun. yıllar sonra geri dönüp baktığımızda nekadar aptal oldumuzu anlıycamız an benim için

ölüm gibi geliyo hayatta yapılcak okadar güzel şey varken...
  • Durduk yere hiçbir şey yokken DC vermesi.Sonra Anvil in başındayken en gerekli zamanda olacak itemlerin hiçbiri olmas.Sonra emn gereksiz zammanda 1 tane +8 basıverirsin.Yada trade bug vs vs devam ettikçe kötü oluyı zaten
  • arkadaşlar hiç aranızda high class itemi bless kullanmimde 1 bless basma scroll parasından kurtulim +1 den +2 ye nasıl olsa high class scroll ile geçer dediğiniz an oldumu ????? BEN +1 DEN +2 YE ELEXİR GEÇİRiR KEN YAKTIMMMMMMM
  • cleaver+8 lerimi +5 lerle karıştırıp 15m den tezgaha koymuştum
  • 70 lvl warriorumla bir günde kestigim 2atilla(+5int.lowfurbelt&coins)- 1javana(862coins)-lobo(bombos)-duke(+5strearing)-dragontooth(cursedbone)-son olarak lesath(tail of lesath düstü logosta 5m) server resden sonra ilk girendim orclardan l3 ve l2 de atilla kestim sonra cz ye kostum ama keske uyusaymısım enazından sinirlerim bozulmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen_ksk -- 30 Mayıs 2007; 1:54:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: beymen_ksk

70 lvl warriorumla bir günde kestigim 2atilla(+5int.lowfurbelt&coins)- 1javana(862coins)-lobo(bombos)-duke(+5strearing)-dragontooth(cursedbone)-son olarak lesrak(tailof lesrak düstü logosta 5m) server resden sonra ilk girendim orclardan l3 ve l2 de atilla kestim sonra cz ye kostum ama keske uyusaymısım enazından sinirlerim bozulmazdı

Lesrak değil lesath;tailof lesrak değil tailof lesath....

• quote:

Orjinalden alıntı: beymen_ksk

70 lvl warriorumla bir günde kestigim 2atilla(+5int.lowfurbelt&coins)- 1javana(862coins)-lobo(bombos)-duke(+5strearing)-dragontooth(cursedbone)-son olarak lesath(tail of lesath düstü logosta 5m) server resden sonra ilk girendim orclardan l3 ve l2 de atilla kestim sonra cz ye kostum ama keske uyusaymısım enazından sinirlerim bozulmazdı

oldumu evladım doğru yazmışmıyım?
    Ayrıca "tailof" birleşik yazılmaz,niçin hatamı tekrarladın.. Hata düzelteceksen hatayı tekrarlamadan düzelt..
    Post kasmak için saçma ve gereksiz bir yöntem yaptığın..

• Ben Hep Mutluyum

Mutsuz Oldugum An Oyunu Bırakmasınıda Bilirim
  • fp+6+7 clever swordbreaker lı zamanlarımda tek umudum olan kekuri mi 6sıfır eksik fiyatla sattığımın bastığı an.
    (alan ne sevinmiştir ama)
  • En mutsuz oLduqum An- 8 seneLık Arkadasımın Charımdakı ItemLerı aLdıqını orendıım an
    En mutLu oLduqum An- Ona yumruk Atmadan Oncekı Yüzünun İfadesini gördüqüm an
  • Hanguk Sword u 173m ye Koyacağıma 173k ya Koymuştum

YeşiL Kutudan +1 cLeaver Çıktı Ama Pek ÜzüLmedim Çünkü Nadir buLunan İtem +1 cLeaver

54 LwL Koxperdim Counter Strike SkiLiyLe atiLLa yı Görmüştüm Şimdi a...s... Dedim atiLLa ya Ve Uzun Bir Lüferson Turuna Çıktık Roan Camp YakLaştım Çok Az Hp si KaLmıştı Pot Bitti koxp Town Çekti Pot aLıp geLdim Dc Yedim Geri geLdiğim de yoktu

Ha Bide Ardreamda Vs Yaparken Önce Durup izLeemLeri Sonra Hep Beraber daLmaLarı Veya Adamın Kaçması

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.