Valla her gün en az 1 boss kesmem e rağmen 3 aydan beri sadece javana axe çıktı oda para etmiyo +6 str kıyafeti 7 atarken yanması bidaha gidip almak çok dokunuyo
adamla ws yaparken arkamda priestin malice parasit (v.b) gibi şeyleri atması we bizim org. ların m*l m*l bakmalarıı
EEt saymaya başlıyayımm Mutsuz oLduğum anLAr:
1: İNt.. Gitmesiii 2: 5 tane +5 ctinden hiç birinin +7 oLmamasıı 3: Party istediğimde fll,sie demeLerii 4: Damagenin kaymasıı 5: Ws yaparken Bir adamın GeLip ßeni ölDürmesi ve Ws yaptığım ADamın ßenLe dalga geçmesi...
MutsuzLuktan AğLadığım anLAr:
Carımın SoyuLmasıı GÖrünce Direk AğLAdım o kadaR Emekk Boşa Gidior.. Carımın Ban Yediği An 2 kere Yedim Cok üzüLdüm 1 de Party de Koxp warmıss 2. 2dk. dışarı Cıkıodum koxp bıraktım Ban yemişim.
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Dc olduğum an :P Allah başka sıkıntı vermesin .
aynen dc olduğum an tırs tırs oluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: MyNameIs
quote:
Orjinalden alıntı: bulentgvn
yeşil kutuyu kırdırdığımda warrior ctin +1 düştüğü an
aynen bendede oluyo
hack yediğim an
az önce kırdırdığım yeşil kutudan her zaman olduğu gibi warrior +1 chitin çıkması
quote:
Orjinalden alıntı: nayttçı
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Dc olduğum an :P Allah başka sıkıntı vermesin .
aynen dc olduğum an tırs tırs oluyorum
bide o1 e girim dc olduğun an
Benimde Hecklendıgım Gun Hıc Uzulmemıstım itemlerim baya iyiydi dupecinin şifreyi görmüştük id ile aynıydı hecklemıstık 3 4 gün sonra biz heklendık ne hikmetse hiç üzülmedim hatta gülüyodum bi oıyun içinmi uzulecem
benim en sinir olduğum an lagdan canavarın bana 2 kilometre öteden vurması potun ve town çekmenin işlemesi yüzünden yatmam (tabi böyle 15-20 kere olduğu için sinirim giderek artıyor )
yahu bazen değişik bir lag oluyor ben canavara vuruyorum canı gitmiyor ama o bana vurunca ben yamuluyorum pot basıyorum olmuyor sonuç PAS PAS OLUYORSUN
quote:
Orjinalden alıntı: lanparty16
magelerin golemler çekmesi
vc anında trade atıldıgı zaman:(/((
beramusta günde bir günde servar servar gezerek 5 ati kesip hepsinin boş çıktığı an:((
dccccccc....
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
+9 raptoruma elemental damage basarken yaktığım an bide +10 shellerim vardı onlarda rebirth basarken yandı ne hikmetse
ziyaa senmisin benim charın şifresini a......... cocukları forum a vermesi hep dc yemem ve banlanması
Benimde en mutsuz olduğum an ise çarıma girdiğimde gördüğüm manzara.
Kısacası soyulduğum an
quote:
Orjinalden alıntı: Large
quote:
Orjinalden alıntı: MrJaws
Taa KnightEmpire Zmanı MattaF1x Adlı Charımın Hacklendii An +8 Chitin Set +8 Dual Md Dual Rouqe Earring--Elf Ring-Kekuri +2--Elf belt Kan Beynime Sıçarıdı
senin ki de acılıymışş..
adana mı söylüon senınkıde acılı
quote:
Orjinalden alıntı: DogustanKatiL
69 LVLDE RONARKDA BAN YEMEMDİ. 4CzHunterCz Saygılarımla.
KoxP !! millet 60 deilken siz 969 oluonuz koxp
premiumum bitip ölünce 4 taşa kalktığım zaman
ne güzel telafuz ettim
Cyhperda 21 gbye aldığım Holy Animor +7min silindiği an