Bildirim
oyunda karakter açamıyorum yardım edermisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
lütfen arkadaşlar yardım edermisiniz bu arada serwer bilgilerimi wereyim de heralde her serwerde oynanmıyomuş bu oyun benım serwerlerde (match) diye bişey yazıyo we oyuna girerken internesıonal ıngılızcem sıfır nasıl yazılacağını bilmiyorum :) aklımda bu kaldı böyle bi yazı war belki bana yardımcı olmanızı kolaylaştırır diye bunları yazmak istedim şimdiden teşekkürler -
illegal karakter kullanırsan olur diye düşünüyorum veya uzun olmasından olabilir... kısa ve illegal karakter içermeyen bi nickle dene düzelir sanırım -
bende ya 4 harflide denedim 8 harflide denedim aaaa da denedim ne denersem deniim olmuoooo -
nomsg (E-1) hatası veriyo cafedede çok denedik olmuyo
yeni adam açılmıyo -
arkadaşım werdiğin bilgi dorultusunda ilerledim 4 we aşşası ID leri denedim ama buseferde bu mesaj gelmeye başladı (the name is too short (e10102) ne anlama geldini bilmiyorum aradabir ID değiştirdikçe önceki yani (E-1) UYAARISIDA ÇIKIYO beni birazdaha aydınlatırsan sewinirim oyun güzel bişeye benziyor 3 gündür deniyorum ama birtürlü beceremedim yardımın için teşekkürler -
aynı hata bndede oluyor nomsg (E-1) ne ya birisi sölesinn!!!! -
ya bu oyunları böyle uraştıracak bir hale getirmenin anlamı ne bunu çözemiyorum birtürlü sonuşta bunlar oyundan ibaretdeğilmi bıraksınlarda şu oyunlar işkence yerine zevke dönüşsün
-
katılıyorum -
hangi server da deniyorsun bunu onu bi sölersen? belki yardım edebilirim olmadı acc verebilirim :P -
ya ARKadaşım bu yüzden benim charımla oynuo şu karekter açmanın çaresini bulun plsssss -
artık adam açılıyoo -
o0o0oo0 hele sonunda hade bakalım oturmayalım artık boş boş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X