Şimdi Ara

Oyunda Kıl Olduklarınız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark.lar bu oyunda en gıcık,en kıl olduğunuz şeyleri yazarmısınız???Ben başlıyorum:
    1-Aga lafı
    2-lvl e ivi denmesi,buff a baf,heal e hell ve ++++++++++++++++++ mesajının 1000 kere yazılması-ki yazanları bir el buffsız bırakıyorum-
    3-s.. kadarcık boylarıyla bacakları koltuktan yere değmeyen 13- kafe veletlerinin(bazıları hariç ki onlar oyunu katletmeden alınlarının teriyle oynuyorlar) bu oyunu oynaması,
    4-Lag a lağ denmesi (komşumun oğlu 8 yaşında ve oynamasını istemediğim halde oynuor.lag yerine LARK diyor)
    5-Cimrilik(insanda 500 coin de mi olmaz yaw)
    6-Tam boss kesecekken DC!
    7-Select Char yaparken DC!
    8-Non-Premium.
    9-Premium üyelik bitince 1 günlük oyun yasağı.
    10-CZ de action vakti lag girmesi adamı göremeden kendini yerde bulmak vs vs....
    Görüşlerinizi bekliyorum!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulhunter92 -- 14 Mart 2006; 15:47:54 >

• aga lafı hepsini bastırıyo...
    gecen biri geldi aga dedi efnedim dedim aga yazdı tekrr sonra tekrr aga yazdı, dedim hay agann sende... adam konuya girene kadar zaten cileden cıkardı beni.
  • aga'ya bende kıl oluyorum.
    bide lvl kasarken lag'dan yatmak.
    lvl 51 %20dim.
    şu an az önce troll'de bidaha yattım rezzer yoq.
    lvl 50 %91im
  • Agaya kim kıl olmaz bide şu Nooblar gelip abi mana potunu nerden alcaz diye kafamı şişirmese.
    Asıl en gıcık olduğm geçenlerde mirage dişücekti sıra bendeydi party disledi herif anlamıyom niye disliyon
    bekle sıranı sanda gelir.. Bu disleme olayı yapmasalar zaten oyunu soğutan türkler herşeyin başı türkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulofanime -- 17 Mart 2006; 19:44:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulhunter92

Ark.lar bu oyunda en gıcık,en kıl olduğunuz şeyleri yazarmısınız???Ben başlıyorum:
    1-Aga lafı
    2-lvl e ivi denmesi,buff a baf,heal e hell ve ++++++++++++++++++ mesajının 1000 kere yazılması-ki yazanları bir el buffsız bırakıyorum-
    3-s.. kadarcık boylarıyla bacakları koltuktan yere değmeyen 13- kafe veletlerinin(bazıları hariç ki onlar oyunu katletmeden alınlarının teriyle oynuyorlar) bu oyunu oynaması,
    4-Lag a lağ denmesi (komşumun oğlu 8 yaşında ve oynamasını istemediğim halde oynuor.lag yerine LARK diyor)
    5-Cimrilik(insanda 500 coin de mi olmaz yaw)
    6-Tam boss kesecekken DC!
    7-Select Char yaparken DC!
    8-Non-Premium.
    9-Premium üyelik bitince 1 günlük oyun yasağı.
    10-CZ de action vakti lag girmesi adamı göremeden kendini yerde bulmak vs vs....
    Görüşlerinizi bekliyorum!-

+111111111111111

• quote:

Orjinalden alıntı: soulofanime

Agaya kim kıl olmaz bide şu Nooblar gelip abi mana potunu nerden alcaz diye kafamı şişirmese.

BİLMEYENLERE YARDIM ETSEN NOLUR?

SEN ANANIN KARNINDAN DOĞDUĞUNDA MANA SATAN YERİN LOCATİONU VAHİY Mİ GELDİ

AYRICA ;
    AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA
    AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA AGA
    ÇOK SEVİYOM BU LAFI ADAMLAR SAMİMİYETTEN DİYO

ŞÖYLE Mİ DEMELERİNİ İSTERDİNİZ :
    -AGA PARTY PLS .AGA ALIR MISIN. AGA NOLUR LWL ATLAMAM LAZIM
    YOKSA BÖYLEMİ:
    - PARTY ATCAN MI ŞŞŞİİT ALOOO CEVAP VERSENE LAN BEKLETME BENİ BURDA ALOOOOO ORDAMISIN...

EDİT:AYRICA HİTMACHİNENİN VİDEOSU OLAN VOL. 2 DE BİLE KOSKOCA AGA YAZMIŞ ADAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 17 Mart 2006; 19:54:24 >

• NON PREMİUM!!!
  • pazar kurunca ikidebir gelip indirim istemeleri gıcık ediyo
    bide imzaya aldırmayın 55 oldum
  • dupe hack kosp koxp kohack küfür ks bug gm bide Türkler. (yanlış anlamayın oyundaki türkler)(namuslulara bişey demiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 17 Mart 2006; 20:21:31 >
  • 1-)aga
    2-)non premium
    3-)gm
    4-)dc
    5-)perulular
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_mage_tr

quote:

Agaya kim kıl olmaz bide şu Nooblar gelip abi mana potunu nerden alcaz diye kafamı şişirmese.

AYRICA ;

YOKSA BÖYLEMİ:
    - PARTY ATCAN MI ŞŞŞİİT ALOOO CEVAP VERSENE LAN BEKLETME BENİ BURDA ALOOOOO ORDAMISIN...

AGA çok haklısın aga lafı samimiyetten sölenir

• ard arda 7-8 defa rezmisn diye sorulması
    3 snyede 72 tane + yazılması
    abyysde biri seni ezik zannedip dalması sonra ölünce kufur etmesi

dupe koxp ve bu tip programlarada kıl oluyorm
  • delos da tam solucan keserken admın biri gelio küt 900hp damage kendi levelimizde para kazancaz die uğraşıoz elbet birgün level yükselirde bizde saldırız karşı ırk a
  • AGA samimiyetten diyenler olmuş. Ya oyunda ilk defa konuştuğun bi adamla ne samimiyetin var yada ne kadar samimiyet kurabilirsin? Ayrıca illa bi hitap kullanmak istiyosan AGA yerine birader de ki ben onu tercih ederim genelde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_mage_tr

quote:

AYRICA ;

YOKSA BÖYLEMİ:

bencede %100 haklısın

• quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoX

AGA samimiyetten diyenler olmuş. Ya oyunda ilk defa konuştuğun bi adamla ne samimiyetin var yada ne kadar samimiyet kurabilirsin? Ayrıca illa bi hitap kullanmak istiyosan AGA yerine birader de ki ben onu tercih ederim genelde.

ya kardeş samimiyet tanışma amaçlı tanışalım kaynaşalım olayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
  • bende aga lafına deli oluyorum ama nolcak bişi olmaz..............
    bide dupetye deli oluyorum ben kasıym eşşek gibi internet kafede kendini bilmeyenler gidiyo alıyo dolduruyo malla kendini kimse dupe siliniyo demesin adam parayı dupeleyip alıyo itemleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.