Şimdi Ara

Oyunda Klavye Ayarı Sorunu İçeri Buyrun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ride motor oyununa giriyorum. Klavye ayarlarını yapmak istediğimde tuşları değiştirmeye çalışıyorum klavye kendini yitiriyor basıyorum tuşlara ses geliyor ama hiç bir tuş değişmiyor. Bu şekilde oyuna girmeyi denedim. Oyun açılıyor esc'ye bassam dahi tepki vermiyor oyun. 2gün önce tuşları ayarlayıp oyunuma girmiştim 2gün boyunca oynadım sıkıntı olmadı. Bugün girmek istediğimde tuşlar eski haline döndü ve dediğim gibi oyunda oynanmıyor.
    Oyunu yeniden silip kurmayı denedim
    Oyunu yönetici çalıştırmayı denedim
    Oyunu farklı klasöre kurmayı denedim.

• masaüstündeki simgeden değilde, ona sağ tıkla dosya konumunu aç de oyunun yüklü olduğu kısımdan rideX64.exe den girmeyi dene sorun çözülecektir büyük ihtimal, ben öyle yaptım çünkü.

yalnız şöyle bi sıkıntı var, oyuna her girişinde tuş ayarlarının eski haline gelmesini çözemedim. sadece ayarlama kısmında tuşların basmaması sorunu çözüldü bende.

oyuna her girişinde tekrar tekrar tuş ayarı yapmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birincikinci -- 13 Nisan 2015; 18:12:08 >
  • birincikinci B kullanıcısına yanıt
    bende klavye ayarlarına gırıp ayarları sıfırla deyıp tusları ayarlıyorum bu tarz sıkıntı olmuyor. her gırısınde yapmam gerekıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.