Şimdi Ara

oyunda neler değişçek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bişey sorcam şimdi yeni yüklediğimizde avrupa serverlarına gircez ya yine eski adamımızla aynı lvl olcakmıyız

eski silahlarımız kıyafetlerimiz falan olcakmı

efektler değişçekmi

kaçtane kale olcak

bu avrupa serverları kalıcı mı olcak yoksa geçicimi geçiciyse kaç gün sürcek inş. çabuk geçer bu süre

üffffff bide bitmiyo bunun yüklenmesi 3saatte anca %6-7 falan oluyo sizdede öylemi?

bideeeeeee balıkesir/edremit te olan ve oyuna yükleyen arkadaşlar: banada cd ye çekebilirmisiniz

nomad bana daha önceden çok konu açıyosun dediği için bi konuda bir sürü şey biriktirdim sıktıysam özür dilerim

:))) :) :d

• Yaa bu kadarda olmaz

24 TEMMUZ AVRUPA UPDATE BİLGİLERİ

Edit:Argo Kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LenibLadeRs -- 26 Temmuz 2007; 20:19:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizimoğlan

bişey sorcam şimdi yeni yüklediğimizde avrupa serverlarına gircez ya yine eski adamımızla aynı lvl olcakmıyız

eski silahlarımız kıyafetlerimiz falan olcakmı

efektler değişçekmi

kaçtane kale olcak

bu avrupa serverları kalıcı mı olcak yoksa geçicimi geçiciyse kaç gün sürcek inş. çabuk geçer bu süre

üffffff bide bitmiyo bunun yüklenmesi 3saatte anca %6-7 falan oluyo sizdede öylemi?

bideeeeeee balıkesir/edremit te olan ve oyuna yükleyen arkadaşlar: banada cd ye çekebilirmisiniz

nomad bana daha önceden çok konu açıyosun dediği için bi konuda bir sürü şey biriktirdim sıktıysam özür dilerim

:))) :) :d

yok geçiçi değil bi onu deyim herşeyin aynı olcak bitek yeni skiller gelmiş galiba70-80 arası

kaç gün sürcek inş. çabuk geçer bu süre NEDEN ÇABUK GEÇSİNKİ İNSANLAR NE GÜZEL OYNUYOLAR SENİN ADAMLARIN SİLİNSE GÜZEL Mİ OLUR?

• ok saol yannız ben bu süre çabuk bitsin inş. ten kasıt olarak eski sroyu fazla özlemeyelim manasında kullandım
  • OYUN DEĞİŞTİ DEĞİŞTİĞİ KADAR OYUNUN İÇİNE ETTİLER ARTIK SİLKROAD FALAN OYNANAMAZ
  • ust konu "24 temmuz avrupa update" istedigin tum sorulara cevap olacaktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu oyunun adı ne
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.