Şimdi Ara

Oyunda objenin Sonradan gelmesi ...yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem ; Q9400 , 2x2Gb 800 Kıngston Ram , 6870 sap. 1GB 256 Bit DDR5 Ekran kartı Aşagıdaki göruntude objenin sonradan görünmesi ile ilgili bi şikayetin var....

http://www.youtube.com/watch?v=NgqX_cTrh2o

• görüntüde karşıdaki binanın duvarında tablo var bir adım ileri gittiğimde görünüyor geri geldiğimde görünmüyor . sorun benim pcdemi yoksam oyunla ilgilimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağlı31

görüntüde karşıdaki binanın duvarında tablo var bir adım ileri gittiğimde görünüyor geri geldiğimde görünmüyor . sorun benim pcdemi yoksam oyunla ilgilimi?

Oyunun advance grafik ayarlarında post process randering mi ne öyle bir ayar var mı.Bazı oyunlarda belli bir distance'a (mesafe) kadar olan objeler performans nedeniyle sonradan çizilebiliyor.Sen dediğim ayarı kullanarak kaydırma çubuğuyla bu mesafeyi ayarlayabiliyorsun.Kısacası bu durum büyük ihtimalle oyundan kaynaklanıyor.Bir kontrol et istersen.
  • tşk.ler cevap için bakayım oraya bende bilmiyorum şu an için oyle bi ayar varmı..
  • YOk başka bi yardım edecek arkadaş acaba..
  • başka yardıma gerek yok bence arkadaş iyi açıklamış bütün oyunlarda vardır bu mesafe ayarı bf2 de varmı veya varsa ayar ne tam bilmiyorum ama grafikleri fullersen sanırım daha uzak mesafeden olabilir

hem çokmu önemli duvardaki tablonun gözüküp kaybolması sen adam vur ne yapacan tabloyu oyna gitsin takılmıyorsa kasmıyorsa dert etme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOXXTR

başka yardıma gerek yok bence arkadaş iyi açıklamış bütün oyunlarda vardır bu mesafe ayarı bf2 de varmı veya varsa ayar ne tam bilmiyorum ama grafikleri fullersen sanırım daha uzak mesafeden olabilir

hem çokmu önemli duvardaki tablonun gözüküp kaybolması sen adam vur ne yapacan tabloyu oyna gitsin takılmıyorsa kasmıyorsa dert etme :D

:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.