Şimdi Ara

Oyunda Yaşadığınız Komik Durumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu cabal forumlarında var bu oyunda yaşadığınız komik olaylar herkes katılsın lütfen

Mesela:

Ben bi keresinde gırgır olsun diye pazara normal battlegloves u 1m olarak koymuştum ve satılmıştı

• Oyuunu bırakmıstım önceden,ordaki karakterde uch yi 200k ya koymustum
  • Geçenlerde ölesine sitenin tekinde birinin personel shopuna baktım. Itemler vardı norlam fiyatlara bide ne görsem medium core leri 375 alz den koymuş :D Kesin 2 ark onlarda öteki dediki 375ten koy onlari ama k demessen boyle olur :D
    Edit@ imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Thunder_ -- 29 Haziran 2008; 14:15:30 >
  • +6eofu 2m ye almıştım adam acil sıkışıktı ve üstünede+4 +100 hp osm suit 2m ye almıştım :d
  • town taşı almayı bilmiyordum saatlerce kervancı gibi yürüyordum
  • Adam eof +3 ü 4m e koymuştu. Sonra koptum tabi.
  • ben oyunu ilk oynadıgımda yaklaşık 4 m di zaten sonra bayagı düşmüştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip durum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi adam nicki BroKLyN zamanında fs wa yı pvp de buff yapsa her türlü alır fln dedigimde sazan gibi atlamıştı absrob da bassa defde bassa keserim diye sonra kesemezsin dedim keserim fln dedi kavga çıkmıştı aradan 1-2ay geçti bi mfs bana BroKLyN ı bulun diye bagırıyordu L den sonra pm attım bu adama noldu fln dedim neden arıyorsun dedim hiç pvpden kaçıyor dedi. bu mfs 143 lvldi o warriorda 160 a yakın sonra bunlar pvp yaptılar mfs absrob veya def basmadan aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rhy

town taşı almayı bilmiyordum saatlerce kervancı gibi yürüyordum

tow taşı nerden ve nasıl alınıor?? BiLMiYoRuM
  • quote:

Orjinalden alıntı: naxdir

quote:

Orjinalden alıntı: Rhy

town taşı almayı bilmiyordum saatlerce kervancı gibi yürüyordum

tow taşı nerden ve nasıl alınıor?? BiLMiYoRuM

Grocerdan alabilirsin...

Ben de magic'ten sworda dönüştürme skili almıştım...O zaman grand master dım magicte swordda apprentice...skili silip boşa gitmesin diye magic grand master ken swordu transa kadar kasmıştım :D :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.