Şimdi Ara

Oyunda Yeniyim Sorularım Var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda yeniyim ve bazı şeyleri bilmiyorum mesela;

- Bu şampiyonlar arada bir değişiyor neden değişiyor,
    - Taktikleriniz var mı kendinize has rakibi çabuk yıkabilecek,

Yani taktiklerinizi ve tiyolarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

•  Oyunda Yeniyim Sorularım Var..
  • Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    Çok yardımcı oldun teşekkürler
  • Vardiya usulü çalıştırıyor riot şampiyonları.O yüzden değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_can -- 2 Mayıs 2014; 10:35:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • I_can kullanıcısına yanıt
    hm ok.
  • Bence neyi bilmediğini bilmiyorsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtrafLapiska

Bence neyi bilmediğini bilmiyorsun kardeş

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EtrafLapiska kullanıcısına yanıt
    Sordum birine dedi salıdan salı'ya şampiyonlar değişiyor. Normalde ben garen'le mid oynuyorum baya adam alıyordum ama şimdi kahramanlar değişince uyumsuzluk sorunu yaşadım doğrusu
  • Arkadaşla dalga geçmişsin doğru söylüyor vardiya usulu çalışıyorlar.
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    Nerden sorduk ya hiç yardımcı olmuyo kimse böyle ta**** alacağınızı bilsem sormazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayınKostok

Sordum birine dedi salıdan salı'ya şampiyonlar değişiyor. Normalde ben garen'le mid oynuyorum baya adam alıyordum ama şimdi kahramanlar değişince uyumsuzluk sorunu yaşadım doğrusu

Garen mid :D mağazaya girip şampiyon bölümünden gareni açarsan hep kalır mesaj at nick ver sorarsın oyinda merak ettiğini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayınKostok

Kahramanlar değişti ya he onlardan bir tanesini al mid git bundan sonra hem garen ve hem de yeni oynayacağın heroyla baya adam alırsın.
  • Ekle : khanjui
  • Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    bn snn bldn brnzlardn diilm taammı xd
    Okulda nöbetçilik + forum qeyf xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayınKostok kullanıcısına yanıt
    Keşke başlamasaydın ama sonuçta senin hayatın, neyse.
    Öncelikle şampiyonları tanıman gerek buraya gelip de tüyo taktik v.s. ilk etapta istemen mantıklı değil, oyunun metasını bilmen gerek hangi şampiyon nerede oynuyor, harita kontrolü nasıl oluyor ormancı nerede baskın yapıyor? ben karşımda ki şampiyonu beslersem ne olur? farm nasıl yapılır? Oynadığım şampiyonun itemleri nasıl olacak? bu ve buna benzer basit soruları sormalısın ve sürekli orta seviye botlarla takım halinde oynamalısın ki bir şampiyona alışmalısın. Sonrasında bilmen gereken takım savaşlarına hazırlık aşaması ve benim için en önemli şey bütün şampiyonların skill setini bilmelisin.
    2. Sorunun cevabı haftalık periyot olarak şampiyonlar sürekli free olarak denemeye açılır. 1 hafta denemeden sonra rotasyon tekrar değişir. Sen öncelikle şampiyonları ve oyun metasını tanımaya bu esnada da Farm yapmayı öğren. İlerisi için sonra çok rahat edersin. Her şampiyonla farm yapmak aynı değildir bu konularda kendini geliştir başlangıç olarak.

• roulles kullanıcısına yanıt
    +54851516

Aradığım cevap buydu ya çok teeşkkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.