Şimdi Ara

Oyundan atıyor[Problem Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türüne yabancı olduğum bir oyuna başlamak istedim. Açıkcası oyunla ilgili hiç bir şey bilmiyorum zamanla öğrenirim deyip başladığım oyunun daha başında girişi yapıyorum bazen direk atıyor bazense trainingi oynamaya çalıştığımda vs tekrar girmeye çalışıyor sonrada Hata raporu gönder gönderme gibi pencere geliyor nasıl çözebilirim

Oyunu yeni yükledim patch vs.. her şey tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 26 Mayıs 2012; 14:19:07 >

• Client i repair etmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Client i repair etmeyi dene.

Denedim + Tekrar yükledim tekrar patch attım

Oyunla ilgili problem olduğunu düşündüm sanırım öyle değilmiş..
  • Sorun PC den kaynakli ama nedir tam olarak anlayamadim. o raporu birde bana gonderse.
  • Net bağlantın iyi durumda mı? ORtak kullanan var mı? Arkada torrent filan açık mı?

Nette sorun yoksa firewall ayarlarına bak ve lol exelerine özel izin ver. Eğer antivirüs kullanıyorsan firewall kontrolünü o almıştır antivirüs programından da izin ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 26 Mayıs 2012; 13:21:40 >
  • Firewall ayarlarına bak, olmadı direk kaldır. Bir de Adobe güncelle.
  •  Oyundan atıyor[Problem Çözüldü]

Detaylarında bunlar yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 26 Mayıs 2012; 13:57:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Ss4Gogeta

Arkadaşımızın yardımıyla oyunun sorununu çözdüm arkadaşlar. Böyle bir hatayla karşılaşan olursa umarım bu konuyu bulur. Çözüm oyunun kurulum dosyası içindeki exelerden admin olanla girsinler

Yardımcı olan herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

@Ss4Gogeta

Arkadaşımızın yardımıyla oyunun sorununu çözdüm arkadaşlar. Böyle bir hatayla karşılaşan olursa umarım bu konuyu bulur. Çözüm oyunun kurulum dosyası içindeki exelerden admin olanla girsinler

Yardımcı olan herkese teşekkürler

Önemli değil, her zaman :)

Başlığı da editle istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.