Şimdi Ara

Oyundan Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus HD 6950 Direct CU II Ekran kartı kullanıyorum. Daha evel Sapphire HD 5850 ekran kartı mevcuttu ve o kartda bu tip bir sorun yaşamamıştım.
    Asus HD 6950 Direct CU II ekran kartını taktıktan sonra bu sorun başladı. 15-20 dk oynuyorum direk oyundan atıyor hata felan yok direk çat oyun kapanıyor çalışmayı durdurdu gibi hata mesajlarının hiç biri ile karşılaşmadım. Isınmadan kaynaklı gibi görünüyor ama bu kartda eşek gibi soğutma var 30 dk da ısınıp oyundan atması çok acayip. Sorun tek bir oyunda değil genelde Orjinal oyunlar oyn uyorum tüm oyunlarda böyle Crysis 2, COD: Black Ops, BFBC2, Portal 2 vs.
    Bazen 10 dk bir attığı bile oluyor.

Sistemin diğer parçaları:
    GA-MA790XT-UD4P anakart
    2x4 GB G.Skill Sniper 1600 Mhz CL9 ram
    AMD Phenom II x4 965 3.4 Ghz işlemci
    Highpower Absolute 850W 80+ PSu
    kasada 5 adet 14 cm fan var ayrıca kasa arkasında yine 14 cm Turbo fan var
    Thermaltake BigType 14 Pro işlemci fanı kullanıyorum sistem genelde serin çalışıor ısınma problemi ile karşılaşmadım :S

Not: Asus HD 6950 Direct CU II kartım default çalışmaktadır BIOS Mod ve OC yapmadım.

• Ekran kartı dışında bir değişiklik oldu mu sistemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ekran kartı dışında bir değişiklik oldu mu sistemde?

Hayır Sapphire HD 5850 yi çıkartıp yerine Asus HD 6950 Direct CU II yi taktım ondan sonra oyundan atma problemi yaşadım sistem kaynaklı olabileceğini düşünüp Format attım güncel driverı kurdum ama yinede sorun devam etmekte. Oyun keyfimin içine edildi resmen :(

Not: işletim sistemi Windows 7 Ultimate x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronFist_InFlames -- 25 Ağustos 2011; 19:02:58 >
  • biraz test ettim gördüğüm kadarıyla Ekran kartı ısısı 70 derece olunca direk oyundan atıyor. bunun ayarını nerden yapacağım Catalyst Control Centera bi göz gezdirdim ama ama alakalı bişey bulamadım.
  • Kartta bir problem olabilir.Çünkü 70 derece yüksek bir ısı değil , ekran kartları 100-105 e kadar sorunsuz çalışır bu değerlere gelince ancak kendini kapatır.Eğer 70 de kapatıyorsa , ya biosunda bir problem var , yada kartın gpu'sunda bir problem vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.