herkese merhaba.bayadır masaüstü pcmi kullanmıyordum.bikaç ay önce anakartı yakmıştım ve değiştirmişlerd.okul dolayısı ile ne değişimiyle nede pc ile ilgilenmedim.bikaç gün önce tekrar açtım.powera bastığımda kasa normal bi şekilde çalışıyor ışıkları yanıyor.ama ekran gelmiyor.o haldeyken rest tuşuna bastığımda normal bi şekilde açılıyor.bunu belki sorunla bir alakası vardır diye anlattım.pcyi tekrar elime alınca cod modern warfare 3 ü yükledim.bi kaç gün hiçbir sıkıntı olmadan oynadım.ki önceden pcde aktifkende en yüksek ayarlarda kasmadan oynuyordum.o sırada pcde bazı güncellemeler felan yaptım programlar felan yükledim.klasik pcyi kendi tek elimize aldığımızda yüklediğimiz programlar.sonra oyuna girdiğimde oyun ağırlaşmaya başladı.seside sanki ağırçekime alınmış gibi geliyodu.ayrıca höparlörden o arada cızırtı geliyor.höparlörle kesinlikle alakası yok buna eminim.belki oyundandır diye batman arkham origins yükledim.kısmen daha az kasma yapıyor.ve oyun benim pcnin kaldırabileği düzeyin altında.onun giriş ekranında geliyor.özefektlerin olduğu yerde yapıyor bu cızırtı ve kasmayı iki oyundada.netten biraz araştırdım.genel olarak anakarttan olduğu söylendi.ama benim anlamadığım ankartla bir alakası olsaydı bunu ilk açtığımdada yapması gerekmezmiydi.niye sonradan kasmaya başladı.olabildiğince açıklayıcı şekilde yazmaya çalıştım sorunumu.yardım edebilirseniz minnettar kalırım.herkese iyi günler
Öncelikle genel olarak sisteminizin tamamanını yazmak daha iyi olacaktır teknik detaylarıyla. Daha sonra oyun içindeki sıcaklık değerlerini kontrol etmek gerekir Msi Afterburner yazılımı ile yapın. Hdtune ile harddiski kontrol edin error scandan tarama yapın derim.