Şimdi Ara

Oyundayken Siyah Ekrana Geçiyor Acil Yardım Lutfen (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar asus 5970 2gb 512bit ekran kartı aldım ikinci el 10 gün felan oluyor onboard kullanırken hiç boyle bir sorunla karşılaşmadım ekran kartını taktıkdan sonra oyun oynarken bir anda siyah ekran çıkıyor monitor uyku modu gibi duruyo ışığı yanıp sönüyor pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor pc kapatıp açmadan görüntü alamıyorum ne yapmam gerekiyor windows 8 64 bit kullanıyorum windows 7 de de oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadLi -- 15 Ocak 2014; 12:03:50 >

• Kablolarda temassızlık olabilir, ekran kartından monitöre giden güç kesiliyor anladigim kadariyla. Aşırı ısınmadan olabilir, ekran karrti isisini ölçer misin oyundayken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücüleri deneyin isterseniz. Eski sürücüyü sistemden tamamen temizleyip en yeni sürücü ile deneyin. Bir ihtimal bundandır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

Sürücüleri deneyin isterseniz. Eski sürücüyü sistemden tamamen temizleyip en yeni sürücü ile deneyin. Bir ihtimal bundandır belki.

güncel sürümünü yükledim hatta yeni format attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadLi -- 8 Ekim 2013; 0:51:18 >
  • daha önce ölçtüm bu ayardaydı şimdi baktım on dk oynadım yenı bu ayarda şunlar da sorun olabilir mi monitörum tüplü ekran çok eski + battlefield 3 crysis 3 max payne 3 oynarken hiç bır sıkıntı yok mesela yeni yükledim "Hot Wheels Worlds Best Driver" bu oyunda var sonra gta vice city direk siyah ekran çıkıyor gta san andreas başlattıığım zaman direk çıkıyor siyah ekran ama bu gibi oyunlarda "Hot Wheels Worlds Best Driver" oyunu acıkıyor oynuyorum sonradan direk siyah ekran çıkıyor bir daha da pc kapatmadan gitmiyor oyunda yada monitör'de sorun olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadLi -- 8 Ekim 2013; 1:24:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FadLi

daha önce ölçtüm bu ayardaydı şimdi baktım on dk oynadım yenı bu ayarda şunlar da sorun olabilir mi monitörum tüplü ekran çok eski + battlefield 3 crysis 3 max payne 3 oynarken hiç bır sıkıntı yok mesela yeni yükledim "Hot Wheels Worlds Best Driver" bu oyunda var sonra gta vice city direk siyah ekran çıkıyor gta san andreas başlattıığım zaman direk çıkıyor siyah ekran ama bu gibi oyunlarda "Hot Wheels Worlds Best Driver" oyunu acıkıyor oynuyorum sonradan direk siyah ekran çıkıyor bir daha da pc kapatmadan gitmiyor oyunda yada monitör'de sorun olabilir mi ?

Isılarda sorun yok gibi görünüyor. Kabloları kontrol ettiniz mi? Vga girişlerini? Ve başka bir monitör ile deneyin mümkünse

• kabloları kontrol ettim bilgisayarda oyun oynamadığım zaman sürekli premium alarak bir şeyler indiriyorum ve bilgisayar 3 4 gün hiç kapatmıyorum bilgisayar da hiç siyah ekran görüntüsü de olmuyor monitör de sorun var diye tahmin ediyorum geçen sene küçük yeğenim den aldım monitörü onun bilgisayarı da oyunlarda aynı benimki gibi siyah ekran çıkıyordu bende kendi monitörüm ile değiştirdim ondaki monitörü kullanıyorum benim bilgisayarda ekran kartı takılmadan önce kullandığım işlemci den ve anakarttan aldığı 2 gb 128bit 800 mhz da çalışıyor o şekilde oynuyordum çok oyun oynadım siyah ekran sorunu vermedi onboarda destekliyor ama takılı olan asus 5970 ekran kartı desteklemiyor öyle tahmin ediyorum en kısa sürede başka monitör de denicem sorun düzelirse yeni monitör alıcam yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

DÜZELTTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadLi -- 8 Ekim 2013; 3:33:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FadLi kullanıcısına yanıt
    Bu saatte tam okuyup anlayamadım ne dediğini tam ama rica ederim Yarın ikurum gene

• quote:

Orijinalden alıntı: FadLi

kabloları kontrol ettim bilgisayarda oyun oynamadığım zaman sürekli premium alarak bir şeyler indiriyorum ve bilgisayar 3 4 gün hiç kapatmıyorum bilgisayar da hiç siyah ekran görüntüsü de olmuyor monitör de sorun var diye tahmin ediyorum geçen sene küçük yeğenim den aldım monitörü onun bilgisayarı da oyunlarda aynı benimki gibi siyah ekran çıkıyordu bende kendi monitörüm ile değiştirdim ondaki monitörü kullanıyorum benim bilgisayarda ekran kartı takılmadan önce kullandığım işlemci den ve anakarttan aldığı 2 gb 128bit 800 mhz da çalışıyor o şekilde oynuyordum çok oyun oynadım siyah ekran sorunu vermedi onboarda destekliyor ama takılı olan asus 5970 ekran kartı desteklemiyor öyle tahmin ediyorum en kısa sürede başka monitör de denicem sorun düzelirse yeni monitör alıcam yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

DÜZELTTİM

biraz daha düzgün ayrıntılı yazdım inşallah anlaşılır :)

• biraz geç oldu ama yazmam monitörü değiştirdim siyah ekran sorunu kalmadı yardımcı olan herkez için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.