Şimdi Ara

oyunlar kasıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işletim sistemim aşağıdaki gibi

ınte core 2 duo 1.86
    2 gb ddr2 533 mhz kingston ram
    500 W asus power suplly
    gigabyte ga-945gm-s2 anakart
    1 tb samsung hardisk

daha bugun ati sapphire HD 5830 1024 256bit ekran kartı aldım fakat pes2011 ve medal of honor 2010 da full ayarda kasmalar oluyor oyundan tat alamıyorum
    yardımcı olursanız sevinirim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İşlemcin ve ramin yetersiz dostum ve zannedersem aldığın ekran kartı ile işlemci darboğaz oluyordur yani full oynayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

İşlemcin ve ramin yetersiz dostum ve zannedersem aldığın ekran kartı ile işlemci darboğaz oluyordur yani full oynayamazsın

Evet işlemci ve bellek yetersiz. Ama o Mhz' de Pes 11 de kaması normal değil.

Ben, E2180 2.0 Ghz + 2GB 667 Mhz Ddr2 Ram + 256 mb GDDR3 ATi HD3650 de 1440*900 ile tüm ayarlar High oynuyorum sorunsuz.

Overclock' dan anlıyorsan işlemcini OC yapman daha iyi olacaktır.
  • 1900mhz çalışan işlemciye 5830 alırsan olacağı odur.
  • işlemcini yükseltmen gerek
    ve ekran kartın kaliteli biraz paran varsa yanına ram de alki oyunların hakkını verebilesin :)
  • Ram almana gerek yok, işlemciye de. İhtiyacın olan sadece biraz OC bilmiiyorsan da netten biraz araştırırsan çok kolay yaparsın. Ki zaten Pes 11 ile MOH 2010 çok sistem gerektirmeyen oyunlar. O kart ile çok rahat full oynarsın...
  • islemcin cok eskimis 3 ghzden asaga kullanan pek yok artık
  • biliyorum arkadaşlar işlemcim ve ramim çok düşük ama şu an için tüm sistemi değiştircek bütçem yok pes 2011 niye kasıyor anlamış değilim vista yerine 7 yi kursam daha iyi performans alırmıyım..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurhangs

biliyorum arkadaşlar işlemcim ve ramim çok düşük ama şu an için tüm sistemi değiştircek bütçem yok pes 2011 niye kasıyor anlamış değilim vista yerine 7 yi kursam daha iyi performans alırmıyım..?

Tabiki alırsın. Win 7 kur ama, Ultimate falan kurmana gerek yok. Profesional kurman yeterli 64 bit. Ultimate gereksiz yoruyor sistemi aşırı ram kullanıyor
  • Bende ultimate kurup oyunlar neden kasıyor derdim(3gb ram var 32bit kullanıyorum) sağol bundan sonra professional kurarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.