Şimdi Ara

Oyunlar neden kare kare?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Wii'mi alırken Tahtakale'den çipli olarak aldım.Bu yüzden de orijinal oyun olarak Mario Kart var.Ben oyunlarımı internetten indiriyorum.11 tane oyun var şu ana kadar.Ama oyunların gerçek yaşama ait olanları(Top Spin 3,Virtua Tennis 2009 gibi) kare kare gibi.Hd component kablo da aldım.Fakat bu sorun gerçekten sinir bozucu.Net,fakat kare kare.Bu hd kablonun Tasco games markalı olmasından mı,oyunun kopya olmasından mı,anlayamadım.Problem nedir acaba arkadaşlar?Belki de görüntü zaten öyledir.Yardım lütfen!!!

• oyun oynarken tv'nin resmini çekersen daha iyi yardımcı olabiliriz
    tam olarak anlamadım çünkü
  • Wii'nin gücü belli sonuçta. Bu duruma alışmaktan ziyade oynadığın oyundan keyif almaya bak derim.
  • Problemi daha net bir şekilde aynatabilir misin?Mümkünse ss koy.
  • allah allah resim atılmıyo yaa bozuldu mu ne?
  • arkadaşlar resim koyulmuyo anlatmayı deniyeyim.şöyle:oyun oynarken federer servis kullanmayı bekliyo diyelim.kolları falan hep kare kare yani kolndaki çizgi düz deil de kare kare.federerin tüm çizgileri her yeri kre kare
  • dosya büyük diyo küçük yapıyorum hala büyük diyo ne yani federerin gözünü mü yollayayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resim upload edilen siteler yükle linkini ver dostum
  • anladım ben, anti aliasing (köşe yumuşatma)'dan bahsediyor arkadaş.Ayarlardan 480p'yi seçmen gerek. seçersen sorunun azalır, ancak sıfıra inmez.
     Oyunlar neden kare kare?
     Oyunlar neden kare kare?

Üstteki 480i, alttaki 480p. ayarları değiştirmezsen üstteki gibi görünür, kablo boşuna alınmış gibi olur.
    Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 20 Haziran 2009; 11:16:41 >

• arkadaşlar wii settings,screen,tv type,ed tv/hd tv 480 p yi işaretleyip wii menuye dönüyorum.olay bu deil mi?
  • evet, sonra OK demen lazım o kadar. daha fazlası olmaz zaten
  • arkadaşlar şu kadarını söliim:babamın tüplü televizyonunda 10 numara oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.