Şimdi Ara

Oyunlara da EK Gümrük Vergisi Yolda (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.merlininkazani.com/Oyunlara_ek_gumruk_vergisi_kapida-oyun_haber-82582p1.html

Doğru olabilir gibi de gözüküyor.

Star Wars Battlefront bile 280 tl gibi ... Bir fiyattan satılırken. Oyunlara da yine ek gümrük vergisi gelirse. 380 tl falan olacak galiba?

PS4 1500 idi. 2000'den mi başlayacak?

Ben ülkeden ümidi kestim. Yurtdışına çıkıp insan olmanın önemini yaşama vakti geldi Bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fifa 16 tr psn 300 tlye çekerler utanmadan
  • dün haberde adam hesap yatpı 2000tl lik bilgisayar 2300-2400 olur dedi ps4 te yaklaşık 1749 -1800 olur tahminen
  • Demek ki aral'a bir soruşturma açılacaktı ekmeği beraber yiyelim diye uğraştılar demek ki. Neyse digital alacağız artık ne yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Demek ki aral'a bir soruşturma açılacaktı ekmeği beraber yiyelim diye uğraştılar demek ki. Neyse digital alacağız artık ne yapalım.

Korkum dijital tarafa da zam gelir yönünde.

Steam'de de fiyatlarda Bir artış olursa ülkede ki toplu oyunculuk benim gözümde biter artık. Hatta Somali'nin Durumu bile daha iyi kalır bu ülkeden.

• Artık lüks oldu oyun oynamak hobi sahibi olmak bu ülkede. Diğer ülkelerin psn fiyatlarına karışamazlar. Anca tr psn'e el sürebilirler diye düşünüyorum.

• TR PSN zaten TR'ye oyunlarda vergi vermiyor haliyle PSN'de bir yükselme olması saçma olur. Saçma olur desem de bu zam gelmez anlamına gelmiyor tabi. Bakarlar ki aral fiyatları yükseltmiş bunlarda yine çakar zamı.
    Steam'de yine aynı şekilde Aral fiyatlarına bakılarak belirlenen oyunların fiyatlarında artış görülmesi mümkün.

Tabi bunlar yapılırsa firmalar kendi bacağına sıkmaya devam eder , şu anda bile oyuncuların %70'i endonezya PSN'e kapak atmışken bu oran daha çok yükselir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.